Background icons

Ansæt en studerende med de helt rigtige kompetencer

Business Intelligence & IT

Hvis du har brug ung, engageret og kompetent arbejdskraft til data, analyse og IT, så kan det være en god idé at avende en studentermedhjælper. Hos Cand har vi ambitiøse studeredne som er ivrige for at komme ud og bruge deres akademiske baggrund og teoretiske viden i praksis. De ønsker at få lov til at arbejde med business intelligence i praksis, så de kan få erhvervserfaring imens de er på studiet, og er derfor klar til at lære og arbejde.

Succeshistorier med Cand studerende, der arbejder med Business Intelligence & IT

Alec

Business intelligence hos ITsecurity 📈

Lukas

Har fokus på økonomi og business intelligence hos Nicholaisen!

Hvilke arbejdsopgaver kan en studentermedhjælper i business intelligence varetage?

En studentermedhjælper til business intelligence vil kunne hjælpe med at løse en række af opgaver, som eksempelvis at optimere og automatisere dataprocesser, eller visualisere og bearbejde data. Generelt er det studerende med flair for data og udarbejdelse af analyse, som i kraft af deres uddannelse besidder det nyeste teoretiske viden, og som er klar til at bruge den viden i praksis.

Eksempler på arbejdsopgaver i Business Intelligence & IT:

  •  Bearbejdning og visualisering af data

  • Udarbejde datapakker via SQL og Power BI

  • Optimering af dataprocesser

  • Generel hjælp med analyse og rapportering

  • Ledelsesrapportering

  • Udforske automatiseringsmuligheder

Hvordan forbereder vi de studerende på et studiejob?

Cand står altid til rådighed for de studerende som er en del af Cand, det gør vi for eksempel gennem vores talent managers som altid er klar til at hjælpe de studerende med at blive klar til at varetage et studiejob. Derudover har de studerende som er en del af Cand mulighed for at sparre med hinanden og dele deres erfaringer. Cand tilbyder også en business intelligence certificering hvor de studerende lærer grundlæggende principper som behovsafdækning, concept mapping, dimensionel modellering og forankring kombineret med essentielle værktøjer som SQL og Microsoft Power BI.

Business intelligence certificering

Eksempler på områder i certificeringen, som studerende i Cand udvikler kompetencer indenfor er:

Flere end 500 virksomheder udvikler forretningen ved at ansætte talentfulde studerende

Vil du høre mere om mulighederne med studerende?

Udfyld formularen og vælg kompetenceområderne, som du er interesseret i at høre mere om til din organisation. Så vender vi tilbage inden for 24 timer med en beskrivelse af, hvordan vi kan hjælpe.