Background icons

Ansæt en studerende med de helt rigtige kompetencer

IT Security

Mangler du en studerende til at arbejde med IT-sikkerhed? IT-sikkerhed bliver et større og større fokusområde i mange virksomheder, men udfordringen er samtidigt, at virksomhederne mangler medarbejdere med tilstrækkelig kvalificerede kompetencer. En IT-sikkerhedsstuderende fra Cand kan være en fremtidssikret løsning, der skaber værdi i din virksomhed.


Hvilke arbejdsopgaver kan en studentermedhjælper i IT-sikkerhed varetage?

Cand har studerende fra en lang række forskellige uddannelser indenfor sikkerhedsområdet. IT-sikkerhedsstuderende opnår relevant og ny viden gennem deres undervisning på uddannelsesinstitutionerne. De studerende besidder både teoretisk indsigt og praktisk erfaring med teknologi, der giver dem mulighed for at se på IT-sikkerheden i virksomhederne fra et ungt, men knivskarpt perspektiv.

De studerende løser opgaven indenfor cybersikkerhed, informationssikkerhed, risikostyring og beredskab. Studerende kan eksempelvis hjælpe med alt fra planlægning og eksekvering af awarenesskampagner til tekniske analyseopgaver i et Security Operation Center.

Flere eksempler på arbejdsopgaver indenfor cyber- og informationssikkerhed, som studerende kan løse:

·   Overvågning af network detection og response systemer

·   Håndtering af cybersikkerhedsvarslinger

·   Test og verifikation af systemer og software

·   Udarbejdelse af risiko- og trusselsanalyser

·   Planlægning, afholdelse og opfølgning af awarenesskampagner

·   Udarbejdelse af informationssikkerhedspolitikker

·   Implementering af informationssikkerhedsstandarder og guidelines

·   Risikovurderinger

·   Udarbejdelse af IT-beredskabsplaner

·   Øvelse/test af IT-beredskabsplaner

Fordele for sikkerhedsstuderende fra Cand:

Udover et relevant studiejob indenfor sikkerhedsbranchen bliver studerende i Cand også en del af Cands Business Academy. Det er et udviklingsmiljø for studerende med mulighed for faglig sparring og sociale arrangementer. Her bliver man som studerende en del af et stort netværk af andre studerende, der også varetager et studiejob hos én Cands samarbejdspartnere.

Studerende hos Cand bliver en del af danmarks bedste udviklingmiljø for studerende. Her gennemgår de en personlig- og faglig udvikling. Først og fremmest skal studerende igennem vores Onboarding-program. Her arbejder vi med de studerendes selvindsigt og selvforståelse samt en forståelse for deres personlige styrker og faglige kompetencer. Dette med henblik på at identificere den enkeltes ståsted og udviklingspotentiale. Når de studerende er igennem vores Onbaording, får de mulighed for tilvælge et fagligt spor, hvor de arbejder intensivt med deres faglige kompetencer. Her får de værktøjer til at tilgå relationelle udfordringer og problemløsningsteknikker samt konkrete værktøjer til at løse IT-sikkerhedsudfordringer i jobbet hos dig.

Samspillet mellem Cand og Brian

Cand brænder for at forløse potentialet i samspillet mellem virksomheder og studerende.

Vi tilegner os altid den nødvendige viden, så vi hele tiden er i stand til at hjælpe vores samarbejdspartnere med at tilgå de kompetencer, der danner fundamentet for udvikling.

Det var derfor også en oplagt mulighed at indgå et samarbejde med Brian Nyborg Halager.

I Cand har vi længe skabt et solidt fundament for at rekruttere og udvikle studerende. Med Brians kompetencer indenfor IT-sikkerhed, tror vi på, vi kan hjælpe vores eksisterende og nye samarbejdspartnere indenfor et kritisk område, som kun bliver mere aktuelt i fremtiden. Vi glæder os til samarbejdet og i særdeleshed til at arbejde med dygtige IT-interesserede studerende, der gerne vil arbejde med IT-sikkerhed.

Brians primære opgaver centrerer sig om onboarding og tilrettelæggelse af karriereprogrammet for studerende, der beskæftiger sig med IT-sikkerhed. Brian vil sammen med Cands Talent Management team være en del af rekrutteringsprocessen, når vi udvælger kandidater, der kan varetage de opgaver, virksomhederne søger hjælp til.


Vil du samarbejde med en erfaren leder indenfor sikkerhedsområdet?

Brian har oprindeligt en baggrund i Dansk Politi. Han har i mere end 10 år arbejdet med cyber- og informationssikkerhed og beredskab. Brian har bred erfaring fra stillinger i offentlige og private virksomheder samt konsulenthuse i Danmark.

Han har størstedelen af sin erfaring indenfor sikkerhedsområdet, hvor han har varetaget flere lederstillinger blandt andet om CISO. Han har haft ansvaret for opgaveløsning, opbygning af sikkerhedsafdelinger og i høj grad også ansættelse af medarbejdere, herunder studerende i studiejobs.

Vil du høre mere om mulighederne for at ansætte en IT-sikkerhedsstuderende?

Udfyld formularen og vælg kompetenceområderne, som du er interesseret i at høre mere om til din organisation. Så vender vi tilbage inden for 24 timer med en beskrivelse af, hvordan vi kan hjælpe.