Cand Business Academy

Stå stærkere – start din rejse her

Tag dig selv til et nyt niveau

Cand Business Academy er faglighed, sociale fællesskaber og personlig udvikling samlet i et. Forestil dig at kunne sparre med ligesindede omkring arbejdsopgaver, spille på et fodboldhold, kreere din egen podcast og udvikle dine faglige færdigheder og individuelle forcer – alt sammen inden for den samme ramme. Det kan du – hos Cand Business Academy.

Her kan du deltage i både faglige og sociale arrangementer, samtidigt med at du kan bedre din arbejdsmæssige profil gennem certificeringer og opnå erfaring i et relevant studiejob. For hos Cand starter du en personlig rejse, der på bedste vis hjælper dig til at stå stærkere som person og på arbejdsmarkedet.

Skab din egen udvikling med:

  • Cand Onboarding
  • Cand Community
    • Fodbold, fredagsbar, brætspil, podcast og meget mere
  • Cand Certificeringer
  • Cand Workshops
  • Cand Mentor
  • Og meget mere.

Scroll ned for at blive klogere på dine udviklingsmuligheder i Cand eller opret din Cand-profil her

 

OPRET DIN CAND-PROFIL

Styrk din faglighed med Cands certificeringer

Hvordan skiller jeg mig ud fra alle de andre, der kan det samme som mig?

Et svar kunne være at tage en af Cands certificeringer. Vi har på nuværende tidspunkt fem forskellige certificeringer, du kan gøre brug af til at bedre dine kompetencer og virkelig nærstudere dit fagområde – eller måske endda lære et helt nyt at kende.

Her kan du blive klogere og udvikle dine evner inden for alt fra marketing og økonomi til business intelligence og salg. Certificeringerne er udviklet i samarbejde med fagkyndige og erfarne branchefolk inden for det individuelle område og giver dig muligheden for at tillære nye færdigheder eller finpudse dine spidskompetencer.

Cand giver dig her muligheden for at lære noget, du ikke lærer på studiet og samtidigt gøre dig selv til en stærkere faglig profil.

Dyrk venskaber og interesser med Cand Social

Er du til gaming, serier, podcasts, fodbold eller skønlitteratur?

Cand giver dig muligheden for at være med i en bred vifte af fællesskaber. Kun fantasien sætter grænser, og der er stort frirum til selv at igangsætte nye sociale aktiviteter eller grupper. Her er ingen hobbyer for fjollede eller events for nørdede.

Vi hos Cand ved, hvad gode sociale miljøer betyder for den enkeltes udvikling og arbejdsglæde, og derfor har vi også sat fokus på at skabe arrangementer og platforme med plads til netop dette.

Cand er ikke blot et studiejob – men også et netværk.

Bliv klogere på dig selv med Cand Workshops

Kender du dine styrker? Og ville du kunne sætte ord på dem? Mange studerende oplever det som en udfordring, når de bliver bedt om italesætte deres egenskaber, og forklare hvor de ville kunne gøre en forskel.

Målet med Cand’s workshops og mentorprogram er, at gøre dig afklaret omkring dine styrker og unikke kvaliteter. Vi arbejder her særligt med personlig udvikling og hjælper dig til at blive klogere på dig selv, og hvad du helt præcist har at tilbyde.

Cand er klar over, at ingen mennesker er ens. Derfor ønsker vi med vores workshops og mentorer at assistere og guide dig til at finde dét, som lige netop du er dygtig til eller brænder for.

Kom godt fra start med Cand Onboarding

Hos Cand Business Academy vil vi gerne være sikker på, at du får en god start og bliver veletableret i vores netværk og miljø. Af denne grund vil du efter optagelse i Cand også gennemgå vores helt specielle Onboarding forløb.

Her bliver du taget ved hånden af vores dygtige medarbejdere og dine medkandidater i akademiet, der igennem forskellige arrangementer og samtaler sørger for at sikre dig en god opstart i Cand. Du bliver således med vores hjælp bekendt med både Cands værdisæt og sociale sammenhold.

Derudover får du også tildelt en mentor, der i den første periode står til rådighed, hvis du har spørgsmål, og sørger samtidigt for, at du altid har et bekendt ansigt hos Cand.

Opret en Cand-profil og mød os til en samtale

Hos Cand har vi den filosofi, at flotte karakterark og lange cv’er ikke er alting. Derfor vurderer vi også vores ansøgere på baggrund af andre faglige og personlige faktorer.

Af samme grund kommer alle der ansøger til en Get to know you-samtale. Vi tror nemlig mere på relationer end papirer, og vi vil gerne lære dig at kende.

Lyder denne tilgang tiltalende for dig?

1. Opret en Cand-profil på 15 minutter

2. Vælg en dato for dit første møde med os

Efter din samtale hos Cand vil der være en vurderingsproces, hvor du har mulighed for at blive optaget i Cand og få et udviklende studiejob hos en af vores kunder.

 

OPRET DIN CAND-PROFIL

Bliv en del af noget større