Cand Business Academy

Formålet med Cand Business Academy er, i samspil med deres studie, at skabe de bedste forudsætninger for, at vores juniorkonsulenter udvikler sig og lykkes i deres studiejobs. Vores business academy består af 3 grene som, vi mener, giver mest værdi og udvikling til studerende.

Workshops & certificeringer Gratis deltagelse i workshops med eksperter og unikke certificeringer, som giver studerende essentielle kompetencer, der efterspørges i erhvervslivet.
Personlig udvikling & coaching Vi har kompetente medarbejdere, som coacher de studerende og hjælper dem med at sætte mål og følge op på disse, så individet opnår kontinuerlig personlig og faglig udvikling.
Socialt miljø & fagligt netværk De studerende bliver en del af et unikt netværk på tværs af studieretninger, studieårgange og studiebyer. Efter endt studie er der mulighed for at blive optaget i Cand-Alumni Netværk.

Workshops & certificeringer

Den første gren i Cand Business Academy er fokuseret omkring kompetenceudvikling. Vi oplever, at virksomheder efterspørger kompetencer, som universitetet ikke underviser de studerende i. Derfor har vi skræddersyet 7 certificeringer inden for de vigtigste forretningsområder:

 1. Online Marketing
 2. Sales Academy
 3. Bogføring & økonomistyring
 4. Analyse & consulting
 5. Business Intelligence
 6. Task & Project Management
 7. IT consulting

Når de studerende har gennemført en certificering, får de et Cand-certifikat, som de kan vedlægge deres LinkedIn profiler.

Udover disse certificeringer afholder vi også workshops med samarbejdspartnere såsom Deloitte Consulting, IBM, Hildebrandt og Brandi og Precis Digital. Her har temaerne blandt andet været stakeholder management, problem solving og datadrevet marketing. Vi stræber efter at tilbyde noget, som studerende ikke kan få andre steder, og derfor har vi blandt andet også holdt en workshop med en skuespiller, som skulle hjælpe de studerende til at bryde ud af komfortzonen.
Gode relationer er helt essentielle for at lykkes på en arbejdsplads, og derfor har vi også samarbejdet med Mannaz Consulting, som specialiserer sig i ledelsesudvikling. Du kan læse et blogindlæg om workshoppen her.

Personlig udvikling & coaching

Udvikling er muligvis det vigtigste nøgleord i Cands vision. Dette gælder både for studerende og virksomheder. Vi vil udvikle små og mellemstore virksomheder ved at bruge studerendes arbejdskraft. Læs mere om, hvordan studerende konkret skaber værdi i virksomheder her.

Med de rette forudsætninger og motivation opnår studerende udvikling ved at løse relevante arbejdsopgaver hos disse virksomheder og øger chancerne for at lande drømmejobbet efter endt studie.

Netop derfor er udvikling vigtigt hos Cand, og vi bruger ressourcer på at skabe rammerne for udvikling på følgende måder:

 • Når du opretter din Cand profil, tager du en personlighedstest og en emotionel intelligenstest, som du kan få feedback på
 • Til samtalen mødes du af en kompetent rekrutteringsansat, som kan vejlede i forhold til forskellige stillinger og arbejdsopgaver på baggrund af dine kompetencer og interesser
 • Vi afholder “Cand Development Day” for alle medlemmer i akademiet 2 gange årligt, hvor de studerende laver målsætningsøvelser og følger op på disse til næste CDD
 • Vores dør står åben for de studerende, og vi er altid klar til at tage en snak om stort og småt samt rådgive og vejlede

Som studerende kan du få enormt meget ud af ovenstående, men det kræver, at du selv investerer tid og kræfter i din egen udvikling.

Socialt miljø & fagligt netværk

Som nævnt er gode relationer vigtige for at lykkes på en arbejdsplads. Vi har 150 studerende i vores akademi, og workshops repræsenterer den faglige del af akademiet, mens sommerfest, julefrokost, fredagsbarer, ølbowling turnering osv. er sociale arrangementer, som især har til formål at skabe et fedt miljø og gode relationer mellem de studerende.

I forhold til læring mødes vi i Cand på tværs af studieretninger, studieårgange og studiebyer. Der er derfor rig mulighed for at få indsigt i, hvad andre læser. Desuden er der læring at hente i at få sparring fra én der eksempelvis lige har skrevet bacheloropgave eller omvendt lære fra sig, hvis man står på den anden side af denne. Netværk i andre studiebyer er ydermere en fordel, hvis drømmejobbet er i Aarhus, Aalborg, København osv.

Desuden har de studerende dannet faglige grupper på baggrund af interesseområder. Et eksempel på dette er en SoMe gruppe, hvor alle dem der interesserer sig for og arbejder med sociale medier mødes engang imellem og diskuterer relevante emner, værktøjer osv., som de kan bruge i deres studiejobs.

Efter endt studie er der mulighed for at blive optaget i Cand-Alumni Netværk, hvor vi afholder eksklusive arrangementer i løbet af året og holder forbindelsen ved lige.

Lyder ovenstående som noget for dig?

Tag første skridt mod at blive en del af Cand!

Opret Cand-profil

 

Sidder du stadig inde med spørgsmål? Læs svarene på spørgsmål som studerende ofte stiller.

FAQ