CANDS KONCEPT

Vi har samarbejdet med flere end 100 virksomheder og screenet flere end 1.500 studerende, hvilket har givet os stor erfaring med at skabe værdi for vores samarbejdspartnere. Overordnet set hjælper vi vores partnere med to ting. For det første leverer vi professionel, hurtig og nem rekruttering af studerende, og for det andet udvikler vi de studerendes faglige og sociale kompetencer igennem vores Business Academy.

Professionel, hurtig og nem rekruttering

1. Afdækning af din virksomheds behov
Første skridt er et møde med vores rådgivere, der hjælper dig med at finde ud af, om det giver mening for jer at have en studentermedhjælper, og hvilken rolle den studerende skal have.

2. Screening af vores talentfulde studerende
Derefter går vi i gang med at finde et par kandidater til jobbet blandt de studerende i vores akademi. Det tager typisk 21 dage.

3. Du møder en studerende
Når vi har fundet nogle dygtige kandidater, kommer mindst én af dem til samtale hos jer, hvor I vurderer, om personen passer til stillingen.

4. Din nye medarbejder starter
Når den rigtige studerende er fundet, kan de gå i gang med at skabe værdi i din virksomhed. Vi hjælper også til med gode råd og sparring i forbindelse med onboardingen.

5. Løbende dialog og sparring
Vi er ikke ude af billedet, så snart den studerende starter hos jer. Løbende følger vi op på, om I er tilfredse med den studerendes arbejde og står altid til rådighed, hvis I har spørgsmål eller brug for sparring.

Studentermedhjælper studerende

Vi udvikler talenterne for dig

Hos Cand samler vi på engagerede og dygtige studerende, som du og din virksomhed nemt kan ansætte. Vi sørger også for, at de studerende bliver dygtigere og dygtigere til deres arbejde.

De udvalgte studerende er en del af Cand Business Academy, hvor de udvikler kompetencer, som de kan bruge i din virksomhed. Akademiet giver de studerende:

  • Workshops med fokus på faglig og personlig udvikling. Vi har blandt andet haft oplæg fra Hildebrandt & Brandi, IBM, Precis Digital og Deloitte Consulting. Vi sørger for, at de studerende er klædt på til at skabe værdi for dig.
  • Certificeringer indenfor forskellige fagområder. De studerende kan tilegne sig konkrete og brugbare redskaber indenfor digital marketing, økonomistyring, salg og forretningsudvikling.

Holistisk rekruttering

Hos Cand rekrutterer vi studerende med stærke faglige kompetencer, men vi er ligeså interesserede i de studerendes motivation og personlighed. I sammenspil med den studerendes faglige kompetencer er personlighed og motivation nemlig afgørende for, om den studerende får succes i arbejdslivet. Derfor består vores rekruttering af tre elementer:

Emotionel intelligens
Videnskaben påviser, at jo højere emotionel intelligens man har, des større sandsynlighed har man for succes i job. Derfor screener vi alle kandidater i vores segmentering af kandidater. Læs mere om emotionel intelligens her.

16 Personalities
Screeningsværktøjet bygger på samvittighedsfuldhed og venlighed, hvilket supplerer vores indsigt i kandidatens personlighed i samspil med emotionel intelligens.

Personlig samtale
I Cand møder vi alle kandidater. Mødet supplerer vores data og præsenterer personen bag samt dennes erfaring, evner og udviklingspotentiale. Ved ansættelse sikrer samtalen en fuldstændig profilbeskrivelse.

 

Cands rekruttering

 

Tag det første skridt

Få en uforpligtende vurdering

Er du allerede klar over, om du skal have en studerende til bogføring, kommunikation eller noget helt andet, kan du bruge vores EasyRecruiter. Det tager kun et par minutter, og så kontakter vi dig med en uforpligtende vurdering af, om vi kan finde den rigtige profil til din virksomhed.

Brug EasyRecruiteren

Rekruttering studerende