Background icons

Find det rigtige studiejob for dig og din karriere

Business Intelligence

Brænder du for data, analyse og IT, men mangler du at kunne overføre noget teori til praksis? Så vil et studiejob der giver relevant erhvervserfaring være en god løsning på dit problem. Sådan et studiejob ville være oplagt at finde gennem Cand, hvor vi ofte får ledige Business Intelligence stillinger, som giver masser af mulighed for udvikling og erhvervserfaring.

Succeshistorier med Cand studerende, der arbejder med Business Intelligence

Alec

Business intelligence hos ITsecurity 📈

Skab en Cand.Career inden for Business Intelligence & IT

Hvilke arbejdsopgaver kan jeg få med et studiejob i Business Intelligence & IT?

Du vil ofte skulle hjælpe med at visualisere og bearbejde data, samt bruge dette data til analyse. Du vil dermed kunne hjælpe med at optimere og automatisere dataprocesser. I flere tilfælde vil det være databearbejdning i eksempelvis Power BI. Det er er jobs hvor du vil få mange muligheder for at lære, samt at kunne se værdien af det arbejde du udfører.

 

Eksempler på arbejdsopgaver i Business Intelligence & IT:

  •  Bearbejdning og visualisering af data

  • Udarbejde datapakker via SQL og Power BI

  • Optimering af dataprocesser

  • Generel hjælp med analyse og rapportering

  • Ledelsesrapportering

  • Udforske automatiseringsmuligheder

 

Andre fordele for Business Intelligence & IT-studerende i Cand

Som en del af Cand vil du få adgang til vores netværk af ambitiøse studerende, og vil aktivt kunne spare med ligesindede der kan hjælpe dig med problemstillinger eller bekymringer. På den måde kan i sammen udvikle jer og hjælpe hinanden med noget af det tvivl man som studerende kan have i forbindelse med et studiejob. Hos Cand tilbyder vi også en række workshops med rig mulighed for at du kan tiltrække dig ny viden.

Vi har også en Business Intelligence certificering så du kan blive klar til at varetage et studiejob. Her kan du lære grundlæggende discipliner som behovsafdækning, concept mapping, dimensionel modellering og forankring kombineret med essentielle værktøjer som SQL og Microsoft Power BI.

Start din ansøgning!

Start ansøgningsflowet. Det tager 10-15 minutter at gennemføre. Du kan altid genoptage ansøgningen, hvis du ikke bliver færdig.