Background icons

Find det rigtige studiejob for dig og din karriere

IT Security

Brænder du for IT-sikkerhed? Er du ved at uddanne dig indenfor et relevant studie - eksempelvis cyber- og informationssikkerhed, Cand.Merc.IT, ITKO eller risiko- og katastrofeledelse? Så vil et lønnet studiejob indenfor sikkerhedsbranchen være et oplagt boost for din personlige og din faglige udvikling. Du opnår relevant erhvervserfaring indenfor et spændende felt, der konstant udvikler sig, og et felt der har brug for studerende, der brænder for at optimere virksomhedernes IT-sikkerhed.

Se videoen og bliv klogere på 2 min. 📽️

Hør Brian og Martin fortælle om dine muligheder for at få studiejobs og uddannelse indenfor IT-Security i Cand.

Deltag i næste webinar - tilmelding nedenfor 💻

Den 25. oktober, kl. 16.00 - 17.00 holder vi webinar, hvor du kan høre mere om, hvordan du får et studiejob indenfor IT sikkerhed.

Skab en Cand.Career inden for Cyber- & Informationsikkerhed

Hvilke arbejdsopgaver har jeg mulighed for at få med et studiejob indenfor cyber- og informationssikkerhed?

Cands studiejobs indenfor sikkerhedsområdet byder på en række forskellige opgaver, der sikrer dig praktisk erfaring.

Der er opgaver indenfor cybersikkerhed, informationssikkerhed og risikostyring. Du får mulighed for at arbejde med alt fra planlægning og eksekvering af awarenesskampagner, til eksempelvis tekniske analyseopgaver i et Security Operation Center.

Eksempler på arbejdsopgaver i Cyber- & Informationsikkerhed:

·       Overvåge network detection og response systemer

·       Håndtere cybersikkerhedsvarslinger

·       Test og verifikation af sikre systemer og software

·       Udarbejdelse af risiko- og trusselsanalyser

·       Planlægning, afholdelse og opfølgning på awarenesskampagner

·       Udarbejdelse af informationssikkerhedspolitikker

·       Implementering af informationssikkerhedsstandarder og guidelines

·       Risikovurderinger

·       Udarbejdelse af it-beredskabsplaner

·       Øvelse/test af it-beredskabsplaner

Fordele for sikkerhedsstuderende i Cand:

Udover et relevant studiejob indenfor sikkerhedsbranchen bliver du også en del af Cands Business Academy. Det er et udviklingsmiljø for studerende med mulighed for faglig sparring og sociale arrangementer. Du bliver en del af et stort netværk af studerende, der ligesom dig selv varetager et studiejob hos én Cands samarbejdspartnere. Du får også adgang til en række workshops og fagspecifikke certificeringer, der giver dig konkrete værktøjer, der bliver brugbare i dit arbejdsliv.

Samspillet mellem Cand og Brian

Cand brænder for at forløse potentialet i samspillet mellem virksomheder og studerende.

Vi forsøger hele tiden at tilpasse os og hjælpe vores samarbejdspartnere med at tilgå de nødvendige kompetencer, der danner fundamentet for udvikling.

Det var derfor også en oplagt mulighed at indgå et samarbejde med Brian Nyborg Halager.

I Cand har vi længe skabt et solidt fundament for at rekruttere og udvikle studerende. Med Brians kompetencer indenfor IT-sikkerhed, tror vi på, vi kan hjælpe vores eksisterende og nye samarbejdspartnere indenfor et kritisk område, som vi kun tror bliver mere aktuelt i fremtiden. Vi glæder os til samarbejdet og i særdeleshed til at arbejde med dygtige IT-sikkerhedsinteresserede studerende, der gerne vil arbejde med IT-sikkerhed.

Brian er en del af kernen i etableringen af et kompetenceområde indenfor IT-sikkerhed. Han bidrager med viden omkring relevante uddannelser indenfor sikkerhedsområdet, viden om sikkerhedsstuderende og ikke mindst praktisk erfaring med sikkerhedsopgaver som virksomheder og organisationer står overfor. 

Brian er en vigtig sparringspartner for både studerende og for virksomhederne.

Han er blandt andet uddannet Master Coach, og han har i flere år arbejdet med karriererådgivning og talentudvikling med fokus på den enkeltes faglige og personlige udvikling.

Brians primære opgaver centrerer sig om onboarding og tilrettelæggelse af karriereprogrammet for studerende, der beskæftiger sig med IT-sikkerhed. Brian vil sammen med Cands Talent Management team være en del af rekrutteringsprocessen, når vi udvælger kandidater, der kan varetage de opgaver, virksomhederne søger hjælp til.


Tilmelding til webinar

Den 25. oktober, kl. 16.00 - 17.00 holder vi webinar, hvor du kan høre mere om, hvordan du får et studiejob indenfor IT sikkerhed.

Vil du samarbejde med en erfaren leder indenfor sikkerhedsområdet?

Brian har oprindeligt en baggrund i Dansk Politi. Han har i mere end 10 år arbejdet med cyber- og informationssikkerhed og beredskab. Brian har bred erfaring fra stillinger i offentlige og private virksomheder samt konsulenthuse i Danmark.

Han har størstedelen af sin erfaring indenfor sikkerhedsområdet, hvor han har varetaget flere lederstillinger blandt andet om CISO. Han har haft ansvaret for opgaveløsning, opbygning af sikkerhedsafdelinger og i høj grad også ansættelse af medarbejdere, herunder studerende i studiejobs.

Er du klar til en jobsamtale? Start din ansøgning her!

Start ansøgningsflowet, det tager kun 15 minutter. Når du har gennemført ansøgningsflowet, bliver du automatisk inviteret til en samtale omkring dine muligheder for et studiejob indenfor IT-sikkerhed. Du kan altid genoptage ansøgningen, hvis du ikke bliver færdig.