En proces med studerende i centrum.

Få indblik i den unikke ansøgningsproces, der roses af studerende, fordi den tager udgangspunkt i dit ståsted som studerende.

Hør Caroline, Julie og Christian fortælle om deres oplevelse med rekrutteringsprocessen i Cand

Sådan er processen

Hos Cand tror vi på mødet med mennesker, og vi vurderer vores ansøgere på faglige, personlige og sociale kompetencer. Af samme grund er du garanteret en samtale, når du ansøger.

1

Ansøgningsflowet

Her får vi relevante informationer om dig. Du besvarer spørgsmål omkring din personlighed, interesser, uploader dit CV mm.

2

Mød os til en "Get-to-Know-You" workshop

Her lærer vi hinanden at kende. Vi præsenterer mulighederne i Cand og hører mere om dig i en samtale. Som en del af workshoppen svarer du på en personlighedsanalyse, mini-caseopgave og en kort reflektionsøvelse. Varighed: 2,5 time.

3

Optagelse

Eller begrundet afslag med læringspunkter og feedback.

4

Onboarding i Cand

Du får en struktureret onboarding, hvor vi lærer dig endnu bedre at kende, så vi kan matche dig med det helt rigtige studiejob.

5

Studiejob & udvikling

Du starter i et relevant studiejob og udvikler dine færdigheder i Cand.

6

Cand Professional

Du bliver en del af det eksklusive netværk "Cand Professionals" med jobtilbud til fuldtidsjob, og du kan fortsætte udvikligen resten af din karriere. Cand'ere går hurtigere i job end gennemsnittet.

1. Ansøgningsflowet: 10-15 min.

Hvad bliver du spurgt om og hvorfor?

CV eller LinkedIn

Vi vil gerne høre om dine erfaringer. Det kan være alt fra fritidsjobs, frivilligt engagement, sportspræstationer, hobbyer eller noget helt andet. Dit CV behøver ikke være fancy. Hvis du ikke har et CV, kan du let udfylde denne CV skabelon eller bruge LinkedIn.

Karakterark

Bare rolig, det er ikke afgørende. Du bliver ikke valgt fra på baggrund af dine karakterer. De gør os blot klogere på dig og skaber grobund for en god dialog omkring dine styrker og interesser.

Præferencer & personlighed

Som en del af flowet skal du besvare en række spørgsmål, der omhandler din persontype. Det er et værktøj, som vi bruger i Cand til at lære dig bedre at kende og skabe en god dialog.

2. Hvem møder du til "get-to-know-you" workshoppen?

Hos Cand gør vi meget ud af at forstå dig ud fra dit udgangspunkt som studerende. Derfor møder du vores dygtige og imødekommende Talent- og Community Managers, som alle selv har gået i dine sko som studerende eller stadig gør.

3) Hvorfor skal jeg til en "get-to-know-you" workshop?

Målet med workshoppen er, at vi lærer dig at kende. Vi er imødekommende og garanterer, at du får en god oplevelse. Gennem en personlighedsanalyse, mini-caseopgave, samtale og en kort reflektionsøvelse får vi et billede af dig.
8,8 ud af 10 er Cands "Candidate Promoter Score" baseret på +9000 besvarelser fra ansøgere (30,6% højere end gns.)

Sig hej til Caroline, Talent Manager i Cand

Hvad kigger vi efter til samtalen?

Thomas Striboll, Head of Talent Management, sætter ord på det, som vi leder efter hos Cand.

En lærerig proces uanset udfaldet. Se feedbacken fra tidligere ansøgere.

"Meget velstruktureret og super behageligt Get-to-Know-You workshop format!"

— Tidligere ansøger

Anonym feedback, Talenthub.io

"Virkelig åbne og meget professionelle samtaler"

— Tidligere ansøger

Anonym feedback, Talenthub.io

Står du tilbage med et spørgsmål til Cand?

Vi er klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at ringe eller sende en mail. Vi svarer inden for 24 timer på mails - ofte hurtigere.

Klar til at blive Cand'er?

Start ansøgningsflowet nu, så er du tættere på en Cand karriere med et relevant studiejob om 15 min.