Background icons

Find det rigtige studiejob for dig og din karriere

Studiejob økonomi

Er du super skarp på økonomi, og kan du ikke vente med at bruge dine evner i praksis? Så er Cand det perfekte sted for dig at komme i gang. Udover at du kan få lov til at afprøve dine evner i et relevant studiejob, vil dette studiejob og denne erfaring også kunne hjælpe dig på arbejdsmarkedet efterfølgende. Så hvis du brænder for tal og økonomi, bør du overveje om Cand skal være en del af din vej til dit drømmejob.

Studerende der gennem Cand har fået studiejob inden for økonomi

Alexander har styr på økonomi og bogføring hos UniOil

Lukas har fokus på økonomi og business intelligence hos Nicholaisen A/S!

Skab en Cand.Career inden for økonomi

Hvilke arbejdsopgaver kan jeg få med et studiejob i økonomi? 

Du vil, blandt andet, kunne komme til at arbejde med økonomi på det operationelle niveau. Det vil betyde arbejdsopgaver som bogføring, afstemning og fakturering. Der vil også være jobs hvor du vil kunne arbejde på det taktiske eller strategiske niveau, hvor du kan komme til at fungere som sparringspartner for ledelsen. Det er altså jobs med mulighed for udvikling og indflydelse, der kan give dig relevante erfaringer.

Eksempler på arbejdsopgaver i Økonomi:

  • Bogføring, afstemninger og indberetninger

  • Opbygning af beregningsmodeller og værktøjer i Excel

  • Omkostnings- og indtjeningsanalyser

  • Månedsrapportering til ledelse og bestyrelse

  • Opsætning af budgetter og KPI’er

  • Optimering af arbejdsgange i økonomiafdelingen og udnyttelse af teknologiske løsninger

  • Ad hoc økonomiske opgaver

 

Andre fordele for Økonomistuderende ved Cand

Som en del af Cand vil du også blive en del af vores Business Academy, og derfor have adgang til et stort netværk af andre ambitiøse økonomistuderende. Det giver også en mulighed for sparring og udvikling sammen, så i kan hjælpe hinanden med problemstillinger og udfordringer. Du vil også få mulighed for at deltage i workshops og tage certificeringer.

Eksempelvis har vi en certificering i økonomi (link), der lader dig arbejde med konkrete og bredt anvendte værktøjer til blandt andet bogføring og fakturering. På den måde bliver du forberedt til at varetage studiejobbet inden du får det, og du kan hjælpe virksomheden fra første dag.

Start din ansøgning!

Start ansøgningsflowet. Det tager 10-15 minutter at gennemføre. Du kan altid genoptage ansøgningen, hvis du ikke bliver færdig.