Matcher studerende og virksomheder

Læs hvordan studerende skaber værdi i flere end 300 virksomheder

Ledelsesassistent og forretningsudvikling
Læs mere right
Inbound Marketing og leadgenerering
Læs mere right
Business Intelligence og CRM
Læs mere right
Bogføring og økonomistyring
Læs mere right
Financial Controlling
Læs mere right
B2B kommunikation og marketing
Læs mere right
Content Marketing
Læs mere right
Forretningsudvikling og projektledelse
Læs mere right
Skarp tekstforfatning og kommunikation
Læs mere right
Erhvervsjura
Læs mere right
Økonomisk consulting
Læs mere right

Hvad siger vores partnere om os?

Cand Insigths 

Værdifulde indsigter for studerende og ledere

Unge får helt specielle erfaringer i SMV'er
26.marts, 2020
Når studerende eller nyuddannede går på jagt efter praktiksteder, studiejobs, graduate programmer eller deres første rigtige arbejde, er det som oftest med en forhåbning om at kunne lære noget. At kunne bruge deres nyerhvervede viden i praksis og få lov til at føre teori og kompetencer ud i virkeligheden. Men hvor kan man få lov til det?
Kan din studerende være til ekstra hjælp i denne tid?
17.marts, 2020
Situationen, vi befinder os i lige nu, er usædvanlig og betyder for mange virksomheder en stor omstrukturering af arbejdsgange og drift. Men måske din studentermedhjælper kan være ekstra behjælpelig i netop denne tid?
Studerende er sultne efter erfaring
6.marts, 2020
Ud af 687 adspurgte studerende svarer 669 at praksiserfaring er dét, de leder efter i et studiejob. Et svar der ud af en lang række valgmuligheder får den største tilslutning blandt de unge. De studerende efterspørger altså i høj grad chancen for at få erfaring inden for deres felt – men hvorfor er netop dét så vigtigt?

For studerende For virksomheder

 

En case er en konkret måde at vise arbejdsopgaver og eksempler på. Cases gør eksempler mere relaterbare og gør det muligt at identificere sig med den enkelte studerende eller arbejdsgiver gennem konkrete eksempler.

Her på siden kan du dykke ned i enkelte cases fra de specifikke forretningsområder. Vores cases er til for, at du kan blive klogere på, hvad en studerende hos Cand arbejder med, hvilke kompetencer de besidder og hvordan de skaber værdi ude i virksomhederne.

Har du spørgsmål eller har du brug for en studerende i din virksomhed? Så kontakt os og få en uforpligtende snak om dine muligheder med en studentermedhjælper.