Matcher studerende og virksomheder

Læs hvordan studerende skaber værdi i flere end 300 virksomheder

Ledelsesassistent og forretningsudvikling
Læs mere right
Inbound Marketing og leadgenerering
Læs mere right
Business Intelligence og CRM
Læs mere right
Bogføring og økonomistyring
Læs mere right
Financial Controlling
Læs mere right
B2B kommunikation og marketing
Læs mere right
Content Marketing
Læs mere right
Forretningsudvikling og projektledelse
Læs mere right
Skarp tekstforfatning og kommunikation
Læs mere right
Erhvervsjura
Læs mere right
Økonomisk consulting
Læs mere right

Hvad siger vores partnere om os?

Cand Insigths 

Værdifulde indsigter for studerende og ledere

3 tips til visuel markedsføring for SMV'er
26.februar, 2020
”Et billede siger mere end tusinde ord” og en video kan sige endnu mere. Billeder og videoer kan være en sensationel tilføjelse til din virksomheds markedsføring. Men hvordan kommer man i gang med denne type projekter? Læs tre tips fra Cands Communications Manager her.
Det perfekte match
14.februar, 2020
At matche studerende med virksomheder i gode samarbejder kan på mange måder godt minde om at opbygge et forhold. Men hvor meget betyder det helt præcist, at matchet er skarpt fra starten? Det fortæller Cands Head of Talent Management Thomas Striboll om i denne artikel.
Erhvervserfaring gør forskel for dimittendledighed
3.februar, 2020
46 af Cands 48 alumner er i job med kun 1,56 måneds dimittendledighed. Men hvad er dette så et billede af? Og hvad kan vi gøre for at udbrede denne lave ledighed til et arbejdsmarked der i 2018 meldte om 12,2% ledighed blandt nyuddannede akademikere?

For studerende For virksomheder

 

En case er en konkret måde at vise arbejdsopgaver og eksempler på. Cases gør eksempler mere relaterbare og gør det muligt at identificere sig med den enkelte studerende eller arbejdsgiver gennem konkrete eksempler.

Her på siden kan du dykke ned i enkelte cases fra de specifikke forretningsområder. Vores cases er til for, at du kan blive klogere på, hvad en studerende hos Cand arbejder med, hvilke kompetencer de besidder og hvordan de skaber værdi ude i virksomhederne.

Har du spørgsmål eller har du brug for en studerende i din virksomhed? Så kontakt os og få en uforpligtende snak om dine muligheder med en studentermedhjælper.