Portræt

Apport Systems har ansat studerende siden 2017

Successhistorie mellem studerende og virksomhed

“Som leder giver det mig noget særligt at have studerende ansat. Det udfordrer mig. Jeg møder spørgsmål, som jeg ikke havde fået, hvis det var en jævnaldrende, der sad her”

- Christian Mikkelsen
CCO, Apport Systems.,

Kort om virksomheden:

Studie

Flere uddannelsesretninger

Virksomhed

Apport Systems

Arbejdsområde

IT & Logistik

Apport Systems ansætter studerende til forskellige kompetenceområder

Se videoen og hør mere om, hvorfor Apport Systems har ansat studerende siden 2017.

Et ærligt samarbejde omkring ansættelser af studerende

Apport Systems i Risskov har ansat studerende gennem Cand siden 2017. Der opstod nemlig et akut behov for arbejdskraft. I jagten på de rigtige kandidater faldt Christian Mikkelsen, CCO hos Apport Systems, tilfældigt over Cand. 

“Vi har efterhånden haft 6-7 studerende ansat. Det har vi aldrig været skuffede over. Vi har et meget tæt samarbejde med Cand. Et samarbejde der handler om ærlighed, oprigtighed og en åben dialog, fortæller Christian Mikkelsen, der er ansvarlig for ansættelser af studerende hos Apport Systems.

I dag har Apport Systems tre studerende ansat. Én af dem er Nanna Risom, der er ansat som video- og marketingassistent. Nannas marketingindsats sætter Apport Systems på landkortet. Og det kan mærkes på den impact, det giver på sociale medier.

De studerende er også glade for at være studentermedhjælpere hos Apport Systems. Nanna Risom fortæller blandt andet, at det er et rart sted at være som studerende, fordi der både er frihed under ansvar og mulighed for prøve kræfter med forskellige arbejdsopgaver.

“Jeg er i meget trygge hænder og har mange at sparre med. Jeg har dygtige ledere, der er gode til at imødekomme mig, hvis jeg har nogle spørgsmål”.

Nanna og Frederik arbejder begge to som studentermedhjælpere hos Apport Systems.