Portræt

Mads hjælper med implementeringen af et nyt CRM system hos Troldtekt

Successhistorie mellem studerende og virksomhed

”Vi havde brug for én, som kunne tage ansvar for implementeringen af vores nye CRM-system, og som vi kunne bede om at undersøge og navigere i det”

- Ole Tønning Villumsen
Salgschef, Troldtekt A/S,

Mads

Studie

Informationsvidenskab

Virksomhed

Troldtekt A/S

Arbejdsområde

IT-og CRM-implementering

Mads tør bære det ansvar, det kræver at implementere nyt CRM-system ved Troldtekt

Troldtekt tog kontakt til Cand, fordi de stod overfor det store skridt, det er at implementere et helt nyt og omfattende CRM-system. Til dette projekt havde de brug for en IT-sagkyndig, der turde påtage sig det store ansvar, der er forbundet med at tage styringen på så stort et projekt. Det turde Mads heldigvis, og det viste sig at være det helt rigtige match!

Hvorfor er Mads en vigtig ressource?

Mads er for Troldtekt en vigtig ressource af mange grunde. Først fordi, han tør gå til opgaverne med gåpåmod og gejst. For som Ole Tønning Villumsen forklarer: Et af de krav, vi havde i vores specifikation var, at vi skulle have en, der ikke var bange for bange for træffe beslutninger”.

For et CRM-system som det, Troldtekt havde valgt, er en kæmpe investering. En opgave, man ikke må lade sig skræmme af - også selvom man er studentermedhjælper.
Her har Mads været en afgørende ressource, fordi han struktureret og med en velovervejet proces har rakt ud til både sælgere, leverandører og kunder for at finde ud af, hvad CRM-systemet skal opbygges omkring, for at skabe de bedst mulige resultater. Noget han i øvrigt har gjort med et stort smil.


Hvordan skaber Mads værdi i virksomheden som studentermedhjælper indenfor CRM-implementering og IT?

“Mads skaber værdi på mange måder. For det første er der ingen tvivl om, at Mads er både dygtig og skarp. Han er god til at sætte sig ind i tingene. Vi havde brug for en, der ville tage nogle initiativer. Og det må man sige, det tør Mads” fortæller Ole Tønning Villumsen.

Oveni modet og grundigheden skaber Mads værdi, fordi han er proaktiv og har lyst til at drive opgaverne selv. Han kaster sig over både rammesætningen af det store projekt og dagligdagsopgaver uden at skulle guides eller nødvendigvis få besked på, hvad han skal lave. Særligt dette har givet enormt god mening i en agil virksomhed som Troldtekt.

Hvilke opgaver kan en studentermedhjælper til CRM-implementering løse?

 • Kortlægning af arbejdsprocesser

 • Integration af CRM-system i salgsafdelingen

 • Deltagelse på ugentlige salgsmøder

 • Løbende koordinering med IT-leverandører

 • Test af nye funktioner

 • Implementering af selve CRM-systemet

 • Superbrugerfunktioner på systemet

  • Uddannelse af andre medarbejdere indenfor systemet

 • Generelle IT-opgaver

 • Ledelsesassistance

Vil du vide mere om den studerendes kompetencer?

Business Intelligence & IT