Portræt

Frederik bliver klogere på sin fremtid gennem sit studiejob

Successhistorie mellem studerende og virksomhed

“Mit studiejob gør mig klogere på, hvilket slags job, jeg gerne vil have i fremtiden”

- Frederik Andersen
Studentermedhjælper, Innoterm,

Frederik Andersen

Studie

Data Science

Virksomhed

Innoterm

Arbejdsområde

Business Intelligence

På universitetet får Frederik en masse teori, som han omsætter til praksis i sit studiejob hos Innoterm

Se videoen og hør mere om Frederiks studiejob, og hvordan hans erfaring indenfor elitesport har spillet en vigtig rolle i forhold til kunne balancere et studiejob og et fuldtidsstudie.

I sit studiejob lærer Frederik, hvordan man gør i den virkelige verden

Frederik læser Data Science på Syddansk Universitet. Et spændende studie, hvor han har får mulighed for at bruge sin logisk tænkende side og nørde indenfor tal, statistik, matematik og programmering.

På universitetet får Frederik en masse teori om, hvordan man kan gøre tingene, men ikke særlig meget om, hvordan man rent faktisk gør ude i den virkelige verden. Men den praktiske erfaring får han til gengæld som studentermedhjælper Cand. 

I sit studiejob får Frederik mulighed til at arbejde med noget rigtig data og samtidigt forholde sig til sine kollegaer og den måde, som de plejer at gøre tingene på. Her handler det om at tilpasse dét, han lærer på studiet, til virkeligheden. 

“I mit studiejob har jeg lært, hvordan jeg kan bruge det, jeg har lært på mit studie til at løse nogle konkrete situationer. Og så er jeg også blevet klogere på, hvad det egentlig er for noget arbejde, jeg gerne vil have i fremtiden”. 

Frederiks baggrund indenfor sportens verden har lært ham, hvordan han balancerer at være studerende og samtidigt have et studiejob.