Portræt

Johans studiejob giver ham relevant erfaring til CV'et

Successhistorie mellem studerende og virksomhed

“At have et relevant studiejob gør det muligt at afprøve forskellige ting. Og så bliver man pludseligt grebet af noget, der fanger en"

- Johan Pedersen
Studentermedhjælper, KIBO Sikring A/S,

Johan Pedersen

Studie

Economics and Business Administration

Virksomhed

KIBO Sikring

Arbejdsområde

Totalleverandør af sikringsløsninger

Som studentermedhjælper får Johan relevant erhvervserfaring - og det åbner fremtidsmuligheder!

Se videoen og hør mere om Johans studiejob hos KIBO Sikring, hans spirrende interesse for Business Intelligence og hans passion for madlavning.

Johan er en del af økonomiafdelingen, men gennem studiejobbet har han også fået øjnene op for Business Intelligence

Johan studerer Economics and Business Administration på BSS i Aarhus. Gennem Cand har han fået et studiejob i økonomiafdelingen hos KIBO Sikring i Skanderborg. 

Som studentermedhjælper hos KIBO Sikring beskæftiger Johan sig hovedsageligt med serviceordre, hvor han holder øje med hvilke ordrer, der stadigvæk er i gang og sørger for at dem, der er i gang, bliver lukket. Derudover forbereder Johan også fakturaer og sender afsted. 

“At have et relevant studiejob giver mig så meget, fordi jeg får en anden forståelse af det, som jeg lærer på min uddannelse. Jeg synes, at man på universitetet har så meget teori, men ingen praksis. Når du skal ud og finde et arbejde efter din uddannelse, så har du ikke noget relevant på dit CV, og du ved måske heller ikke, hvad du har lyst til at lave."

Johan er en del af økonomiafdelingen hos KIBO Sikring i Skanderborg.

Ifølge Johan er det genialt at have et studiejob, særligt i forhold til fremtidige karrieremuligheder:

“At have et relevant studiejob gør det muligt at afprøve SÅ mange forskellige ting. Og så bliver du pludseligt grebet af noget, der fanger dig. Dét, synes jeg, er fedt."

I studiejobbet hos KIBO Sikring har Johan blandt andet fået øjnene op for Business Intelligence og hvordan, man forstår data i virksomheder. Han har derfor valgt at tage et sommerkursus på universitetet i Business Intelligence.

Johan er også i gang med at tage et af de Business Intelligence-kurser, som Cand tilbyder studerende. Det giver ham en endnu bedre forståelse for, hvad Business Intelligence egentlig er. Og så er det også med til afklare, om det er noget, han har lyst til at arbejde endnu mere med i fremtiden.