Portræt

Studerende skaber resultater
hos KS Gruppen

Successhistorie mellem studerende og virksomhed

”Vi oplever, ser og mærker, hvordan tiltagene, de studerende iværksætter, virker. Det er også derfor, vi tør være åbne overfor deres idéer"

- Jakob Voergaard Pedersen
Salgs- & Marketingchef, KS Gruppen,

Kort om virksomheden:

Studie

Studerende fra flere uddannelsesretninger

Virksomhed

KS Gruppen

Arbejdsområde

Specialister i transporthjul og ergonomiske hjælpemidler

Studerende gør en forskel i optimeringen af KS Gruppens marketinginitiativer - og det skaber resultater!

Hvorfor ansætter en virksomhed som KS Gruppen studerende?

For KS Gruppen i Aalborg er samarbejdet med Cand en mulighed for at få adgang til den nyeste viden indenfor fagområder, hvor de bevæger sig på ukendt grund.

"Samarbejdet med Cand giver os en fleksibilitet i forhold at opjustere og nedjustere ressourcerne, så vi kan trække på de studerende, når vi har brug for det, og de kan omvendt fokusere på deres studier, når de har brug for det", forklarer Jakob Voergaard Pedersen.

Nikoline og Lærke bidrager med godt humør og nye kompetencer til teamet hos KS Gruppen.

Fra samarbejdets start er det blevet prioriteret, at studerende, der har studiejob hos KS Gruppen, får ansvar fra første dag i virksomheden. Forventningsafstemningen med de studerende har været, at de skulle være klar til at løfte opgaver, hvor de direkte er med til at skabe målbare resultater for virksomheden.

”Det er resultater, de kan bruge på deres CV, og som de tager med sig videre, når de en dag skal søge nyt job. Resultaterne underbygger, hvordan deres erfaring og kompetencer faktisk udretter noget, der skaber værdi både for os, dem selv og vores kunder. Og det er fedt, fordi det viser, hvordan de studerende for alvor sætter deres præg på det arbejde, de laver hos os”.

Hvordan skaber Lærke og Nikoline værdi som studentermedhjælpere hos KS Gruppen?

Ifølge Jakob Voergaard Pedersen skaber studerende hos KS Gruppen mere værdi, end det er muligt at måle. De studerende skaber nemlig også værdi rent organisatorisk.

Lærke og Nikoline skaber mere værdi end blot det målbare. De skaber også værdi rent organisatorisk. For det første bidrager studerende med et friskt og ungdommeligt pust. De har en bred viden indenfor feltet på baggrund af deres uddannelse. De er opdaterede på den nyeste viden, som de hos KS Gruppen ikke selv ved så meget om. De tør udfordre status quo og stille nogle af de spørgsmål, vi ikke selv tænker over, forklarer Jakob Voergaard Pedersen.

”Vi oplever, ser og mærker, hvordan tiltagene, de studerende iværksætter, virker. Det er også derfor, vi tør være åbne overfor deres idéer. Lærke og Nikoline, vi har ansat, gør en reel forskel i optimeringen af vores marketinginitiativer, og de har fået igangsat og eksekveret på taktiske initiativer, som ellers blot ville have været post-its på vores opslagstavle”.

Nikoline og Lærke på en tur for at indsamle gode kundehistorier fra KS Gruppens samarbejdspartnere.

For det andet kommer både Lærke og Nikoline med personlighed og gåpåmod. Det er vigtigt, at de tør stille spørgsmål og forholde sig kritiske overfor, hvordan vi driver forretning. Og for det tredje bidrager Lærke og Nikoline til, at vi flytter os rent strategisk. Det letter salgsarbejdet, når lyd og billede hænger sammen, hvilket er med til at indfri de ambitioner, der udgjorde fundamentet for at indlede samarbejdet med Cand, fortæller Jakob Voergaard Pedersen og tilføjer:

”Cand er leveringsdygtige i studerende, der brænder for at få ansvar og gøre en forskel med deres viden og kompetencer. Det sikrer os, som virksomhed, tryghed og ærlighed hele vejen gennem processen – også efter ansættelsen af den studerende".

Hos KS Gruppen prioriterer vi også, at Lærke og Nikoline, på lige vilkår med andre medarbejdere, deltager i relevante webinarer, workshops og lignende, der styrker deres profil.

Lærke og Nikoline er en del af teamet hos KS Gruppen på lige fod med fuldtidsmedarbejderne. Derfor deltager de selvfølgelig også i faglige og sociale arrangementer.