EKSPERTER I STUDERENDE

Cand er et Talent Management-bureau, som arbejder med rekruttering og udvikling af studerende til partnervirksomheder. Vi finder de bedste studerende til vores samarbejdspartneres behov og sørger for, at de studerende løbende bliver bedre og bedre til deres arbejde – til gavn for både virksomheder og studerende.

16 % udvælges Hos Cand screener vi flere end 1.000 studerende hvert år og udvælger talenterne til dig!
Glade partnere Vi stiller kompetence- og kemigaranti og vægter relationer højt. 8 ud af 10 virksomheder anbefaler Cand til andre.
En nem proces Vi gør ansættelsen nem og hurtig.
Vi sætter os ind i din virksomhed og anbefaler de rigtige studerende til dig.

Gratis e-bog: Alt hvad du behøver at vide om studerende

Hvis du søger inspiration til, hvordan studerende kan skabe værdi i din virksomhed, kan du finde det i vores lederguide, som selvfølgelig er helt gratis.

I guiden får du svar på…

  • Hvilke typer af studerende, der kunne være relevant for din virksomhed
  • Hvor meget studerende typisk arbejder, og hvad ansættelsesmulighederne er
  • Hvordan andre virksomheder har haft succes med at ansætte studerende
  • Hvordan du kommer videre med at finde en studentermedhjælper

DOWNLOAD E-BOGEN

Vi finder kompetencerne til dine behov

Big purple rounded triangle Medium blue rounded triangle Small red rounded triangle
Strategi & Analyse Få skabt det rigtige beslutningsgrundlag gennem konkrete analyser, databehandling og eksekvering
Økonomi & Logistik Få styr på bilag, fakturering og resten af økonomien sammen med dine operationelle og logististiske udfordringer Klik for at se mere
Markedsføring Styrk dit kendskab og tiltræk flere kunder gennem optimering af nye og eksisterende markedsføringskanaler Klik for at se mere
Kommunikation Få skabt en identitet og taget hånd om kommunikationen med skarpe tekster, nyhedsbreve, sociale medier og meget mere! Klik for at se mere
IT IT skaber mange nye muligheder. Få specialiserede studerende til at skabe sammenhæng mellem IT og forretningen.
Hvordan kan vi hjælpe? Vi har gennem tiden ansat antropologer, grafikere, HR-profiler, jurister for bare at nævne nogle... Står du med en specifik udfordring, så kontakt os gerne!
Big red rounded triangle Medium purple rounded triangle Small blue rounded triangle

Vi udvikler talenterne for dig!

Hos Cand samler vi på engagerede og dygtige studerende, som du og din virksomhed nemt kan ansætte. Vi sørger også for, at de studerende bliver dygtigere og dygtigere til deres arbejde.

De udvalgte studerende er en del af Cand Business Academy, hvor de udvikler kompetencer, som de kan bruge i din virksomhed. Akademiet giver de studerende:

  • Workshops med fokus på faglig og personlig udvikling. Vi har blandt andet haft oplæg fra Hildebrandt & Brandi, IBM, Precis Digital og Deloitte Consulting. Vi sørger for, at de studerende er klædt på til at skabe værdi for dig.
  • Certificeringer indenfor forskellige fagområder. De studerende kan tilegne sig konkrete og brugbare redskaber indenfor digital marketing, økonomistyring, salg og forretningsudvikling.

Se vores studerende

Emilie Johanne Henriksen
Louise Guldager
Sæbo Davtians

Lyst til at høre mere?

Vores rådgivere er klar til at hjælpe, hvis du gerne vil vide mere om, hvad en studentermedhjælper kan gøre for din virksomhed.


Du kan også ringe på: +45 28 76 61 81