Ansæt engagerede studerende i din forretning

Cand er et Talent Management-bureau, som giver dig mulighed for at ansætte landets dygtigste studerende og graduates i din virksomhed. Konceptet er professionelt og simpelt – vi screener mere end 2.000 kandidater hvert år og finder de bedste studerende til dit behov.

 

Find din studentermedhjælper

9,1 ud af 10 ledere anbefaler et samarbejde med Cand

Professionel rekruttering Cand udvælger 15% af ansøgerne og sikrer, at vores samarbejdspartnere får de helt rigtige profiler.
Unikt talentprogram Studerende fra Cand udvikler løbende nye kompetencer, som en del af Cands talentprogram.
Nem & hurtig ansættelse Hos Cand sætter vi os ind i din virksomhed og anbefaler de rigtige studerende i forhold til både kompetencer og kemi.

Gratis lederguide: Alt hvad du behøver at vide om studerende

Hvis du søger inspiration til, hvordan studerende kan skabe værdi i din virksomhed, kan du finde det i vores lederguide, som selvfølgelig er helt gratis. Målet med guiden er at dele vores indsigter fra samarbejdet med +200 virksomheder og screeningen af +1.500 studerende.

I guiden får du svar på:

  • Kompetencer: Hvilke typer af studerende, der kunne være relevant for din virksomhed
  • Ansættelsesforhold: Hvor meget studerende typisk arbejder, og hvad ansættelsesmulighederne er
  • Cases: Hvordan andre virksomheder har haft succes med at ansætte studerende
  • Muligheder: Hvordan du kommer videre med at finde en studentermedhjælper

DOWNLOAD GUIDEN

Derfor har 200+ virksomheder ansat studerende fra Cands Business Academy

Vi finder den bedste medarbejder til dit behov
Vi har screenet flere end 1.500 studerende og har derfor stor erfaring med at finde de helt rigtige studerende til vores partneres behov.

 

Vi gør de studerende bedre og bedre
De studerende er en del af vores akademi, hvor de løbende udvikler nye kompetencer – både fagligt og personligt – så de er optimalt klædt på til at arbejde for dig.

 

Vi er altid klar til at hjælpe
Det betyder meget for os at have en god relation til vores samarbejdspartnere, så vi følger med på sidelinjen, når vores studerende er kommet i arbejde, og står altid til rådighed, hvis vores partnere har brug for sparring.

 

Mere om Cands koncept

Studentermedhjælper studerende

Baseret på min erfaring med at få nye kollegaer fra Cand kan jeg give min varmeste anbefaling, hvis du er på udkig efter talenter med både sociale færdigheder og professionelle kompetencer.
Billede af Jon Skålerud
Jon Skålerud Senior HR Manager hos Salling Group

Tag det første skridt

Er du allerede klar over, om du skal have en studerende til bogføring, kommunikation eller noget helt andet, kan du bruge vores EasyRecruiter. Det tager kun et par minutter, og så kontakter vi dig med en uforpligtende vurdering af, om vi kan finde den rigtige profil til din virksomhed.

Find din studentermedhjælper

Tre grunde til at vælge Cand

Studerende Cand

1. Kompetente og motiverede studerende
Vores studerende er nøje udvalgt. Vi screener flere end 1.500 studerende hvert år, hvoraf omkring 16% bliver en del af vores akademi.

2. En nem og hurtig rekrutteringsproces
Vi gør ansættelsen nem og hurtig. Vi sætter os ind i din virksomhed og anbefaler de rigtige studerende i forhold til både kompetencer og kemi.

3. En god relation
Vi giver kompetence- og kemigaranti og vægter gode relationer højt. Desuden anbefaler 9 ud af 10 af vores samarbejdspartnere Cand til andre.

Få svar på dine spørgsmål

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad en studentermedhjælper kan gøre for din virksomhed, kan du skrive dine kontaktoplysninger nedenfor. Så kontakter én af vores rådgivere dig.


Du kan også ringe på: +45 28 76 61 81