Økonomi

Charlotte & Roesgaard Consulting

Studie: Cand.merc International Economic Consulting, Aarhus Universitet.

Charlotte har været en del af Cand siden februar 2017

Hvorfor søgte du ind ved Cand?

Jeg søgte ind efter jeg kom hjem fra min udveksling i Singapore. Jeg søgte ind for at få et mere studierelevant job og blive klogere på, hvad jeg er god til og hvilken vej jeg skal gå indenfor mit felt. Derudover ønskede jeg at udvide mit netværk, hvilket Cand i den grad har levet optil. Business Akademiet, netværksmøderne og workshops er givende og lærerige på mange måder, da temaerne er relevante for os når vi arbejder hos virksomhederne.

Hvad arbejder du med som juniorkonsulent?

Jeg har været tilknyttet ProForsyning, hvor jeg skulle kontakte og afholde møder med forsyningsselskaberne i Aarhus i forhold til smartere måder at til- og frakoble elaftaler. Jeg fik et stort ansvar fra start, og det var et job, der krævede en masse gå-på-mod.

Jeg er nu tilknyttet Roesgaard & Partners i deres consulting afdeling hvor jeg arbejder ca. 15 timer om ugen.

Om virksomheden:

Roesgaard & Partners er Jyllands hurtigst voksende revisionsfirma. I consulting afdelingen arbejder man med at give indsigt i deres kunders omsætning og sikre det strategiske og taktiske overblik.

 

Har du en virksomhed, og kan du også bruge en som Charlotte? Så giv os et kald på 2876 6181 eller skriv en mail til os på udvikling@cand.dk eller udfyld vores kontaktformular her, så kontakter vi dig.

 

Er du studerende, og kunne du ligesom Charlotte tænke dig et studierelevant arbejde, så opret din Cand.profil og vi kontakter dig til en uformel snak.

Flere cases

Kommunikation
Læs mere right
Jura
Læs mere right
Projektledelse og forretningsudvikling
Læs mere right