Forretningsudvikling og projektledelse

Studerende skaber vækst og bedre bundlinje hos Kontaktlinse Instituttet

Hør, hvordan Kontaktlinse Instituttet har stor glæde af at have Jonathan i forretningen.

Hvilken rolle har studerende hos Kontaktlinse Instituttet?

Som juniorkonsulent ved Kontaktlinse Instituttet arbejder jeg med strategi og forretningsudvikling, HR, projektledelse og marketing. Jeg fungerer på mange måder som en assistent for ledelsen, der griber de bolde, som normalt bliver tabt på gulvet. Men samtidigt har jeg også selv været med til at sætte nye initiativer i gang, som, jeg mener, kan udvikle forretningen.

Det at arbejde i en mindre virksomhed har givet mulighed for at få en masse erfaring, alsidige opgaver, et hvis ansvar og indflydelse, som jeg ellers ikke ville kunne få med et studiejob i en større virksomhed.

Hvordan har et studiejob gennem Cand været med til at udvikle dig?

Det miljø, Cand har skabt omkring dem, er enormt givende at have under studietiden. Cand tilbyder et godt sammenhold med andre studerende, der også har studiejob i mindre virksomheder. Derudover giver den praktiske læring et andet perspektiv på de ting, som man lærer på studiet, og dermed får man en bedre forståelse for de teoretiske eksempler.

Derfor mener Bo Lauenborg, ejer og daglig leder hos Kontaktlinse Instituttet, at samarbejdet med studerende er værdifuldt

Som virksomhedsejere er vi et eller andet sted ansvarlige for, at den kommende generation er parate og har en forståelse for det, der venter dem. Ved at ansætte en studerende bidrager du til at udvikle kompetente medarbejdere og får samtidig nye øjne på din måde at drive forretning på. Jeg er blevet positivt overrasket flere gange, for Jonathan har ikke bare løst opgaverne, som han er blevet stillet, men han har jo gjort det bedre, end jeg selv ville have gjort.

Hvilken type virksomhed er Kontaktlinse Instituttet? 

Kontaktlinse Instituttet er Danmarks største specialklinik for kontaktlinsetilpasninger. De samarbejder med øjenlæger i Aarhus og indgår i samarbejde med udvalgte testcentre i verden om test og afprøvning af nye kontaktlinser. I samme butiksfacade ligger også Buris Briller, som er en specialbutik for synsprøver og tilpasning af briller.

Bo Lauenborg har gjort brug af en studerende fordi han havde brug for nye perspektiver og samtidig ville være med til at udvikle den studerende.

Bliv en del af Cand

Er du studerende og leder du efter et studiejob, hvor du kan omsætte teorien fra studiet til praksis? Vores primære krav er, at du er topmotiveret og har fokus på egen udvikling. Til gengæld kvitterer vi med Danmarks bedste læringsmiljø, motiverende omgivelser og interessante arbejdsopgaver.

OPRET DIN CAND PROFIL

Få en uforpligtende vurdering

Er du leder? Og er du interesseret i at få en studentermedhjælper? Så kan du bruge vores EasyRecruiter. Det tager kun et par minutter, og så kontakter vi dig med en uforpligtende vurdering af, om vi kan finde den rigtige profil til din virksomhed.

Brug EasyRecruiteren

Flere cases

Bogføring og økonomistyring
Læs mere right
Implementering af CRM-system og BI
Læs mere right
Inbound Marketing og leadgenerering
Læs mere right