Forretningsudvikling & projektledelse

Studerende skaber vækst og bedre bundlinje hos Kontaktlinse Instituttet!

Hør, hvordan Kontaktlinse Instituttet har stor glæde af studerende i forretningen.

Hvilken rolle har studerende hos Kontaktlinse Instituttet?

Som juniorkonsulent ved Kontaktlinse Instituttet arbejder jeg med strategi og forretningsudvikling, HR, projektledelse og marketing. Jeg fungerer på mange måder, som en assistent for ledelsen, der griber de bolde, som normalt bliver tabt på gulvet. Men samtidigt har jeg også selv med til at sætte nye initiativer i gang, som jeg mener, kan udvikle forretningen.

Det at arbejde i en mindre virksomhed har givet mulighed for at få en masse erfaring, alsidige opgaver, et hvis ansvar og indflydelse, som jeg ellers ikke ville kunne få med et studiejob i en større virksomhed.

 

Hvordan har et studiejob gennem Cand været med til at udvikle dig?

Det miljø Cand har skabt omkring dem er enormt givende at have under studietiden.

Cand tilbyder et godt sammenhold med andre studerende, der også har studiejob i mindre virksomheder. Derudover giver den praktiske læring et andet perspektiv på de ting, man lærer på studiet og dermed får man en bedre forståelse for de teoretiske eksempler.

Derfor mener Bo Lauenborg, at samarbejdet med studerende er værdifuldt!

Bo Lauenborg er daglig leder og medejer af Kontaktlinse Instituttet

Som virksomhedsejere er vi et eller andet sted ansvarlig for, at den kommende generation er parate og har en forståelse for det, der venter dem. Ved at ansætte en studerende bidrager du til at udvikle kompetente medarbejdere og får samtidig nye øjne på din måde at drive forretning på. Jeg er blevet positivt overrasket flere gange, for Jonathan har ikke bare løst opgaverne han er blevet stillet, men han har jo gjort det bedre, end jeg selv ville have gjort.

Hvilken type virksomhed er Kontaktlinse Instituttet? 

Kontaktlinse Instituttet er Danmarks største specialklinik for kontaktlinsetilpasninger. De samarbejder med øjenlæger i Aarhus og indgår i samarbejde med udvalgte testcentre i verden om test og afprøvning af nye kontaktlinser. I samme butiksfacade ligger også Buris Briller, som er en specialbutik for synsprøver og tilpasning af briller.

Bo Lauenborg har gjort brug af en studerende fordi han havde brug for nye perspektiver og samtidig ville være med til at udvikle den studerende.

Flere cases

Bogføring og økonomistyring
Læs mere right
Implementering af CRM-system og BI
Læs mere right
Inbound Marketing og leadgenerering
Læs mere right