Kommunikation

Den rette kommunikation giver dine kunder en forståelse for din virksomhed

Hvilken værdi skaber du for virksomheden?

Jeg er konsulent ved CompanYoung og har været med i processen om at få deres CRM-system eksponeret ud over Danmarks grænser. I den forbindelse har jeg skrevet og redigeret tekster på deres website samt oversat artikler og guides fra dansk til engelsk. Derudover arbejder jeg på en ny og forbedret rammeaftale i samarbejde med en anden Cand konsulent. Min opgave bliver at få formuleret rammeaftalen på letforståelig måde samtidig med at den stadig skal være juridisk korrekt. Det må siges, at jeg indtil videre har arbejdet med noget, der er ganske relevant for mit studie.

 

Hvordan har Cand været med til at udvikle din faglige profil?

Specielt kurserne skal fremhæves – der er mange og de er enormt værdiskabende. Man får brugbare redskaber, man kan bruge i sin rolle som konsulent men også i det videre arbejdsliv.
Derudover har jeg fået opbygget et stærk netværk, da vi er konsulenter fra forskellige uddannelser og forskellige semestre. Til arrangementer og kurser giver det altid nogle interessante synsvinkler på cases, som man ikke nødvendigvis selv havde opdaget, fordi vi har forskellige måder at tænke på. Hos Cand er der også mulighed for sparring om eventuelle problemer hos en kunde, udformning af CV eller noget helt tredje. Som kommunikationsstuderende er der mange om buddet for at få et relevant studiejob, og det var utroligt frustrerende at sende ansøgninger ud i en lind strøm uden at få svar tilbage. Fra første samtale hos Cand følte jeg, at jeg blev taget seriøst, og der gik ikke længe før jeg havde den første virksomhed, jeg skulle ud til som konsulent.

Om virksomheden

CompanYoung arbejder med tiltrækning og rekruttering af elever, studerende og nyuddannede og med nogle af Danmarks største virksomheder som deres kunder. De arbejder med analyser, publikationer og rapporter om ungdomsårgange, tiltrækningsuniverser tilpassede målgrupper samt intelligent eksponering.

 

Har du en virksomhed og kan du også bruge en som Frederik? Så giv os et kald på 2876 6181 eller skriv en mail til os på udvikling@cand.dk eller udfyld vores kontaktformular her, så kontakter vi dig.

 

Er du studerende og kunne du ligesom Frederik tænke dig et studierelevant job? Så opret din Cand.profil og vi vil kontakte dig til en uformel snak.

 

Uddannelse: Kandidat i IT, Kommunikation og Organisation (cand.it – ITKO), Aarhus Universitet

Virksomhed: CompanYoung

Flere cases

Forretningsudvikling & projektledelse
Læs mere right
Bogføring og økonomistyring
Læs mere right
Implementering af CRM-system og BI
Læs mere right