Kommunikation

Frederik & CompanYoung

Studie: Kandidat i IT, Kommunikation og Organisation (cand.it – ITKO), Aarhus Universitet

Frederik har været en del af Cand siden april 2017

Hvordan blev du en del af Cand?

Gennem min bacheloruddannelse søgte jeg efter studierelevante jobs, men der var mange om buddet som kommunikationsstuderende og det var utroligt frustrerende at sende ansøgninger ud i en lind strøm uden at få svar tilbage. Fra første samtale hos Cand følte jeg, at jeg blev taget seriøst, og der gik ikke ret længe før jeg havde den første virksomhed, jeg skulle ud til som konsulent.

 

Hvad arbejder du med?

Jeg er konsulent ved CompanYoung og været med i processen om at få deres CRM-system eksponeret ud over Danmarks grænser. I den forbindelse har jeg skrevet og redigeret tekster på deres website samt oversat artikler og guides fra dansk til engelsk. Derudover arbejder jeg på en ny og forbedret rammeaftale i samarbejde med en anden Cand.Konsulent. Min opgave bliver at få formuleret rammeaftalen på letforståelig måde samtidig med at den stadig skal være juridisk korrekt. Det må siges, at jeg indtil videre har arbejdet med noget, der er ganske relevant for mit studie.

Hvilken værdi har det givet at være en del af Cand?

Specielt kurserne skal fremhæves – der er mange, og de er  enormt værdiskabende. Man får nogle redskaber, man kan bruge i sin rolle som konsulent, men også i det videre arbejdsliv. Derudover får man opbygget et stærk netværk, da vi er konsulenter fra forskellige studier og forskellige semestre. Til arrangementer og kurser giver det altid nogle interessante synsvinkler på cases som man ikke nødvendigvis selv havde opdaget. Hos Cand er der også mulighed for sparring om et eventuelt problem hos en kunde, udformning af CV eller noget helt tredje.

 

Virksomheden

CompanYoung arbejder med tiltrækning og rekruttering af elever, studerende og nyuddannede og med nogle af Danmarks største virksomheder som deres kunder. De arbejder med analyser, publikationer og rapporter om ungdomsårgange, tiltrækningsuniverser tilpasset målgruppen samt intelligent eksponering.

 

Har du en virksomhed, og kan du også bruge en som Frederik? Så giv os et kald på 2876 6181 eller skriv en mail til os på udvikling@cand.dk eller udfyld vores kontaktformular her, så kontakter vi dig.

 

Er du studerende, og kunne du ligesom Frederik tænke dig et studierelevant arbejde, så opret din Cand.profil og vi kontakter dig til en uformel snak.

Flere cases

Projektledelse og forretningsudvikling
Læs mere right
Økonomi
Læs mere right
Marketing
Læs mere right