Implementering af CRM-system og BI

Skarp studerende hjælper ledelsen med at implementere nyt CRM-system og visualiserer resultaterne med Microsoft Power BI

Lars Kramer ansatte Jakob Traberg til implementeringen af et nyt CRM-system, som salgsafdelingen skulle lære at bruge til bedre pipeline-styring. Nu fokuserer Jakob løbende på adopteringen af systemet og sammenkoblingen af det nye system med Microsoft Power BI.

Kibo sikring

Hvilke opgaver løser den studerende:

 • Kortlægning arbejdsprocesser
 • Opsætning af ERP-system til arbejdsprocesser
 • Integration af CRM-system i salgsafdelingen
 • Deltagelse på ugentlige salgsmøder og præsentation af performance
 • Løbende brugerindragelse for at sikre commitment til det nye system
 • Løbende møder og koordinering med IT-leverandører
 • Test af nye funktioner og rettelser (udviklet af leverandører)
 • Integration mellem IT-system og Microsoft Power BI
 • Opdatering af KPI’er og performance-parametre i Microsoft Power BI
 • Ledelsesassistance
 • Ad hoc IT opgaver

Derfor er Lars Kramer glad for at have ansat en studerende til opgaven

Jeg ansatte Jakob Traberg for et halvt år siden til at forankre vores nye CRM-system og få sælgerne til at adoptere det. Det er ikke en nem opgave, som han har fået, men han finder løsninger på vores udfordringer og sælgerne begynder at adoptere systemet. Nu har han kastet sig ud i et business intelligence-projekt med en kollega, hvor de visualiserer vores CRM-data på dashboards i Microsoft Power BI. Det er dejligt som leder at se, at Jakob bidrager til vores udvikling.

Hvilke kompetencer byder den studerende ind med? 

Jakob kommer med en stærk teoretisk værktøjskasse fra sit Cand.Merc.IT-studie. Han forstår forretningsprocesser og IT-systemer rigtig godt. Derfor har han også været i stand til at sætte sig hurtigt ind i vores nye system og hjælpe med at optimere brugen af dette. Han forstår også, at det ikke kun handler om systemet, men også medarbejdernes adoptering af systemet. Dertil kommer han med viden indenfor Business Analytics og Intelligence, som vi ikke havde regnet med. Det giver os mulighed for at bruge Jakob til at bygge en Power BI-løsning ovenpå det nye system.

Bliv en del af Cand

Er du studerende og leder du efter et studiejob, hvor du kan omsætte teorien fra studiet til praksis? Vores primære krav er, at du er topmotiveret og har fokus på egen udvikling. Til gengæld kvitterer vi med Danmarks bedste læringsmiljø, motiverende omgivelser og interessante arbejdsopgaver.

OPRET DIN CAND PROFIL

Få en uforpligtende vurdering

Er du leder? Og er du interesseret i at få en studentermedhjælper? Så kan du bruge vores EasyRecruiter. Det tager kun et par minutter, og så kontakter vi dig med en uforpligtende vurdering af, om vi kan finde den rigtige profil til din virksomhed.

Brug EasyRecruiteren

Se flere cases

Kommunikation og marketing
Læs mere right
Financial Controlling
Læs mere right
Forretningsudvikling og projektledelse
Læs mere right