Inbound Marketing og leadgenerering

Skarp studerende med fokus på Digital Marketing skaber leads til salgsafdelingen

Apport Systems har ansat Malene Jæger Pedersen i 10-15 timer om ugen til at analysere og udnytte data fra Hubspot og skabe en struktur for Inbound Marketing. Malene analyserer kundernes købsrejse og udarbejder content, som er målrettet forskellige stadier i kundernes købsproces. Når potentielle kunder er interesseret i en dialog, overleverer Malene dem til en sælger.

Hvilke opgaver løser Malene som studentermedhjælper? 

  • Opsætning og drift af Hubspot Inbound Marketing
  • Analyserer data og købsmønstre fra potentielle og eksisterende kunder (i Hubspot)
  • Opsætter work- og mailflows, som rammer interesserede leads
  • Opsætter digitale marketingskampagner
  • Opdaterer Apport’s website
  • SEO-optimering af content og website
  • Udarbejdelse af content, guides og case stories, som understøtter kundernes beslutningsproces
  • Indsamling og deling af information på tværs af marketing og salg
  • Skaber glæde hos eksisterende kunder med relevante informationsflows
  • Ad hoc marketing- og kommunikationsopgaver

Derfor har Christian Mikkelsen, CMO hos Apport Systems, valgt at ansætte en studentermedhjælper til jobbet

Studerende skaber mærkbare resultater hos os. I dag arbejder Malene med leadgenerering i en rolle mellem salg og marketing. Med fokus på content tiltrækker hun nye leads og modner eksisterende leads. Derved hjælper hun med at skabe en løbende pipeline for vores salgsteam.

Hvilke kompetencer byder den studerende ind med? 

Vi har truffet en beslutning om, at vores salgsafdeling i højere grad skal understøttes af marketing og kommunikation. Derfor investerede vi for et års tid siden i systemet Hubspot, så vi kan kommunikere på en intelligent måde med potentielle og eksisterende kunder. Vi måtte dog også erkende, at vi ikke er født ind i den digitale marketingsverden. Det er Malene til gengæld, og hun brænder for at arbejde med digital marketing. Malene har en naturlig forståelse for området, samtidigt med at hun har en række teoretiske og praktiske værktøjer, som hun bringer i spil. Særligt hendes analytiske evner kombineret med en solid forståelse for marketing gør, at hun kan drive mange processer selvstændigt, som skaber værdi for vores forretning.

Bliv en del af Cand

Er du studerende og leder du efter et studiejob, hvor du kan omsætte teorien fra studiet til praksis? Vores primære krav er, at du er topmotiveret og har fokus på egen udvikling. Til gengæld kvitterer vi med Danmarks bedste læringsmiljø, motiverende omgivelser og interessante arbejdsopgaver.

OPRET DIN CAND PROFIL

Få en uforpligtende vurdering

Er du leder? Og er du interesseret i at få en studentermedhjælper? Så kan du bruge vores EasyRecruiter. Det tager kun et par minutter, og så kontakter vi dig med en uforpligtende vurdering af, om vi kan finde den rigtige profil til din virksomhed.

Brug EasyRecruiteren

Se flere cases

Kommunikation
Læs mere right
Kommunikation og marketing
Læs mere right
Forretningsudvikling og projektledelse
Læs mere right