Jonatan Rasmussen

Navn: Jonatan Rasmussen
Alder: 27 år gammel
Uddannelse: Cand.soc (Business Administration), sommer 2017
Job gennem Cand: INEXSO, Dag&NatGlas og JAK Advokat
Job efter studiet: Financial Controller hos OK a.m.b.a.

Han beskriver arbejdet i en SMV således:

I en mindre virksomhed er man meget tæt på beslutningstagere(n) og kan derved påvirke mange ting, inklusiv egne opgaver. Det giver en medindflydelse, som er meget motiverende.

Hvad har din rolle hos Cand givet dig i forhold til, hvor du er i dag?

Selvstændighed var min vigtigste læring. Jeg blev kastet ud i nogle ting, som jeg ikke var fagligt (og personligt) rustet til og som i opgavens begyndelse virkede helt uoverskuelige. Når man så ender med at få løst opgaven, står man tilbage med en masse læring, men man har også fået boostet sin selvstændighed.

Om Cand Business Academy og netværket siger Jonatan:

Workshoppen med Mikkel Kloster om præsentationsteknik og fredagsloungen med nogle færdiguddannede (bl.a. Jacob Dammand) står klarest i hukommelsen. Alle de gode fester, man deltager i, i Cand, er prikken over i’et.

Har du, på baggrund af dine erfaringer, et par gode råd til vores nuværende konsulenter?

Jeg vil understrege, at man ikke skal undervurdere sit studiejobs betydning for ens videre karriereforløb. Undervurdér heller ikke det netværk, du opbygger undervejs – det vil være der resten af livet – både professionelt og socialt. 4-tal på karakterbeviset er ligegyldigt, hvis du har haft et godt studiejob. Efter første job er der ingen, der ser på beviset igen. Når det er sagt, så nyd studietiden – det er helt unikt.

Vi har en vision om, at Cand ikke alene er et studiejob men også vejen til drømmejobbet for vores studerende. Relevante og ansvarfulde opgaver hos virksomheden, opkvalificerende workshops og certificeringer og værdifulde partnerskaber med erhvervslivet er, i vores øjne, essentielle dele af vejen til drømmejobbet. Vil du også være en del af Cand og potentielt ende i drømmejobbet og Cand-alumne netværket? Så opret din Cand-profil eller læs mere om vores udviklende studiejobs.

Ledige studiejobs  

 Opret Cand-profil