Projektledelse og forretningsudvikling

Jonathan & Kontaktlinse Instituttet

Uddannelse: Cand.merc International Economic Consulting

Jonathan har været en del af Cand siden februar 2017.

Hvad arbejder du med?

Jeg er ansat som juniorkonsulent ved Kontaktlinseinstituttet hvor jeg arbejder med forretningsudvikling, HR, projektledelse og marketing. Jeg har blandt andet ansvaret for at udarbejde, igangsætte og eksekvere nye såvel som gamle initiativer.

 

Om at arbejde i en mindre virksomhed:

Det at arbejde i en mindre virksomhed har givet muligheden for en masser erfaring, opgaver og ansvar som jeg normalt ikke ville kunne få ved studiejobs i andre større virksomheder.

 

Om at være en del af Cand.miljøet:

Cand giver et godt sammenhold med andre studerende som ligesom dig selv også har et job ved en mindre virksomhed. Derudover kan den praktiske læring man opnår give et andet perspektiv på studiet.

Om virksomheden

Kontaktlinseinstituttet er Danmarks største specialklinik for kontaktlinsetilpasninger. De samarbejder med øjenlæger i Aarhus og indgår i samarbejde med udvalgte testcentre i verden om test og afprøvning af nye kontaktlinser. I samme butiksfacade ligger også Buris Briller, som er en specialbutik for synsprøver og tilpasning af briller.

 

Har du en virksomhed, og kan du også bruge en som Jonathan? Så giv os et kald på 2876 6181 eller skriv en mail til os på udvikling@cand.dk eller udfyld vores kontaktformular her, så kontakter vi dig.

 

Er du studerende, og kunne du ligesom Jonathan tænke dig at få stor erfaring og ansvar i dit studiejob, så opret din Cand.profil og vi kontakter dig til en uformel snak.

Flere cases

Økonomi
Læs mere right
Kommunikation
Læs mere right