Jura

Juridiske opgave giver praktisk erfaring

CompanYoung

Hvilke arbejdsopgaver sidder du med?

Jeg arbejder som Legal Assistent ved CompanYoung. Jeg kontrollerer, at der er kontrakter på alle samarbejdsaftaler, og derudover hjælper jeg med andre juridiske opgaver. Derudover arbejder jeg også på et projekt for Aarhus Havn i samarbejde med en anden Cand-konsulent. Her skal jeg gennemgå og opdatere deres standardkontrakter, så de er fyldestgørende og opfylder de nye krav om persondatabeskyttelse (GDPR).

Hvad har den praktiske erfaring givet dig?

Ved at være en del af Cand har jeg mulighed for at arbejde med jura i praksis. Derudover har jeg fået et større netværk med andre studerende og ikke mindst en masse værktøjer gennem de workshops, jeg har været til som en del af Cands Business Academy. Disse værktøjer kan jeg bruge i mit studiejob og senere i mit arbejdsliv.

Om virksomheden

CompanYoung arbejder med tiltrækning og rekruttering af elever, studerende og nyuddannede og med nogle af Danmarks største virksomheder som deres kunder. De arbejder med analyser, publikationer og rapporter om ungdomsårgange, tiltrækningsuniverser, tilpassede målgrupper samt intelligent eksponering.

 

Uddannelse: Cand.merc.jur, Aarhus Universitet

Virksomhed: CompanYoung

Bliv en del af Cand

Er du studerende og leder du efter et studiejob, hvor du kan omsætte teorien fra studiet til praksis? Vores primære krav er, at du er topmotiveret og har fokus på egen udvikling. Til gengæld kvitterer vi med Danmarks bedste læringsmiljø, motiverende omgivelser og interessante arbejdsopgaver.

OPRET DIN CAND PROFIL

Få en uforpligtende vurdering

Er du leder? Og er du interesseret i at få en studentermedhjælper? Så kan du bruge vores EasyRecruiter. Det tager kun et par minutter, og så kontakter vi dig med en uforpligtende vurdering af, om vi kan finde den rigtige profil til din virksomhed.

Brug EasyRecruiteren

Flere cases

Forretningsudvikling og projektledelse
Læs mere right
Bogføring og økonomistyring
Læs mere right
Implementering af CRM-system og BI
Læs mere right