Jura

Juridiske opgave giver praktisk erfaring

Hvilke arbejdsopgaver sidder du med?

Jeg arbejder som Legal Assistent ved CompanYoung. Jeg kontrollerer, at der er kontrakter på alle samarbejdsaftaler og derudover hjælper jeg med andre juridiske opgaver. Derudover arbejder jeg også på et projekt for Aarhus Havn i samarbejde med en anden Cand konsulent. Her skal jeg gennemgå og opdatere deres standardkontrakter, så de er fyldestgørende og opfylder de nye krav om persondatabeskyttelse (GDPR).

 

Hvad har den praktiske erfaring givet dig?

Ved at være en del af Cand har jeg mulighed for at arbejde med jura i praksis. Derudover har jeg fået et større netværk med andre studerende og ikke mindst en masse værktøjer gennem de workshops, jeg har været til som en del af Cands Business Academy. Disse værktøjer kan jeg bruge i mit studiejob og senere i mit arbejdsliv.

Om virksomheden

CompanYoung arbejder med tiltrækning og rekruttering af elever, studerende og nyuddannede og med nogle af Danmarks største virksomheder som deres kunder. De arbejder med analyser, publikationer og rapporter om ungdomsårgange, tiltrækningsuniverser tilpassede målgrupper samt intelligent eksponering.

 

Har du en virksomhed og kan du også bruge en som Pernille? Så giv os et kald på 2876 6181 eller skriv en mail til os på udvikling@cand.dk eller udfyld vores kontaktformular her, så kontakter vi dig.

 

Er du studerende og kunne du ligesom Pernille tænke dig et studierelevant job og et udvidet netværk? Så opret din Cand.profil, så kontakter vi dig til en uformel snak.

 

Uddannelse: Cand.merc.jur, Aarhus Universitet

Virksomhed: CompanYoung

Flere cases

Forretningsudvikling & projektledelse
Læs mere right
Bogføring og økonomistyring
Læs mere right
Implementering af CRM-system og BI
Læs mere right