Kommunikation og marketing

En akademiker i produktionsbranchen skaber synlighed

Agnes - Cand

Hvilken værdi skaber du for virksomheden?

Jeg varetager kommunikations- og marketingsopgaver i Unika ved at udarbejde videoer til de sociale medier, foretage interviews, skrive artikler og optimere tekster. Som akademiker, med en forholdsvis ny tilgang til plastindustrien, kan jeg formidle virksomhedens budskaber klart og enkelt til personer udenfor branchen. Det har været en fordel, at jeg hverken havde kendskab til sprøjtestøbning eller til værktøjsbranchen, før jeg blev ansat ved Unika Danmark.

 

Om virksomheden

Unika Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af sprøjtestøbte plastemner til tekniske formål. Det er derfor en virksomhed bestående af fagpersoner og andre tekniske medarbejdere, ligesom sproget er præget af teknisk viden og interne begreber.
Salgsansvarlig i Unika Danmark, Bernt Jensen, havde længe været udfordret på udarbejdelsen af den eksterne kommunikation, da det var tidskrævende og ofte blev nedprioriteret. Derfor var det givende for ham at få varetaget kommunikationsopgaverne af en kandidat med et nyt synspunkt og en anderledes tilgang til virksomheden.

Hvorfor valgte I at ansætte en studerende?

Vi ville være skarpere på digital markedsføring, men det er noget, der hele tiden bliver nedprioriteret på grund af andre deadlines og manglende tid. Jeg oplever at problemstillingen er velkendt hos andre virksomheder – især indenfor vores branche. Jeg blev nemlig selv opmærksom på muligheden gennem en anden virksomheds lignende problem, hvorefter jeg kontaktede Cand og beskrev mine behov.


Hvad har Agnes’ arbejde betydet for jer?

Jeg er blevet bekræftet i, at der var behov for én som Agnes i virksomheden. Jeg havde som salgsansvarlig et behov for markedsføring og at der var nogen, der tog sig af det. Det har været nemmere at få bevilliget denne ressource ved at gøre det på konsulentbasis gennem Cand. Det er en mere sikker og overkommelig måde at få afprøvet, om det fremadrettet kan bære den selvstændige stilling, som det på sigt er tiltænkt.

 

Har du en virksomhed og kan du også bruge en som Agnes? Så giv os et kald på 2876 6181 eller skriv en mail til os på udvikling@cand.dk eller udfyld vores kontaktformular her, så kontakter vi dig.

 

Er du studerende og kunne du ligesom Agnes tænke dig et studierelevant job, hvor du omdanner teori til praksis? Så opret din Cand.profil, så kontakter vi dig til en uformel snak.

 

Uddannelse: International Virksomhedskommunikaiton i Spansk og Engelsk på Aarhus Universitet

Virksomhed: Unika Danmark A/S

Flere cases

Forretningsudvikling & projektledelse
Læs mere right
Bogføring og økonomistyring
Læs mere right
Inbound Marketing og leadgenerering
Læs mere right