Kommunikation og marketing

En akademiker i produktionsbranchen skaber synlighed

Hvilken værdi skaber du for virksomheden?

Jeg varetager kommunikations- og marketingopgaver i Unika ved at udarbejde videoer til de sociale medier, foretage interviews, skrive artikler og optimere tekster. Som akademiker, med en forholdsvis ny tilgang til plastindustrien, kan jeg formidle virksomhedens budskaber klart og enkelt til personer udenfor branchen. Det har været en fordel, at jeg hverken havde kendskab til sprøjtestøbning eller til værktøjsbranchen, før jeg blev ansat ved Unika Danmark.

Om virksomheden

Unika Danmark A/S er én af Danmarks førende leverandører af sprøjtestøbte plastemner til tekniske formål. Det er derfor en virksomhed bestående af fagpersoner og andre tekniske medarbejdere, ligesom sproget er præget af teknisk viden og interne begreber.

Salgsansvarlig i Unika Danmark, Bernt Jensen, havde længe været udfordret på udarbejdelsen af den eksterne kommunikation, da det var tidskrævende og ofte blev nedprioriteret. Derfor var det givende for ham at få varetaget kommunikationsopgaverne af en kandidat med et nyt synspunkt og en anderledes tilgang til virksomheden.

Hvorfor valgte I at ansætte en studerende?

Vi ville være skarpere på digital markedsføring, men det var noget, der hele tiden blev nedprioriteret på grund af andre deadlines og manglende tid. Jeg oplever, at problemstillingen er velkendt hos andre virksomheder – især indenfor vores branche. Jeg blev nemlig selv opmærksom på muligheden gennem en anden virksomheds lignende problem, hvorefter jeg kontaktede Cand og beskrev mine behov.

Hvad har Agnes’ arbejde betydet for jer?

Jeg er blevet bekræftet i, at der var behov for én som Agnes i virksomheden. Jeg havde som salgsansvarlig et behov for markedsføring og at der var nogen, der tog sig af det. Det har været nemmere at få bevilliget denne ressource ved at gøre det på konsulentbasis gennem Cand. Det er en mere sikker og overkommelig måde at få afprøvet, om det fremadrettet kan bære den selvstændige stilling, som det på sigt er tiltænkt.

Bliv en del af Cand

Er du studerende og leder du efter et studiejob, hvor du kan omsætte teorien fra studiet til praksis? Vores primære krav er, at du er topmotiveret og har fokus på egen udvikling. Til gengæld kvitterer vi med Danmarks bedste læringsmiljø, motiverende omgivelser og interessante arbejdsopgaver.

OPRET DIN CAND PROFIL

Få en uforpligtende vurdering

Er du leder? Og er du interesseret i at få en studentermedhjælper? Så kan du bruge vores EasyRecruiter. Det tager kun et par minutter, og så kontakter vi dig med en uforpligtende vurdering af, om vi kan finde den rigtige profil til din virksomhed.

Brug EasyRecruiteren

Flere cases

Forretningsudvikling og projektledelse
Læs mere right
Bogføring og økonomistyring
Læs mere right
Inbound Marketing og leadgenerering
Læs mere right