Marketing

Målrettet marketing skaber resultater

 

Hvad består dine arbejdsopgaver af?

Jeg er gennem Cand blevet matchet med en fed start-up virksomhed, NemPULS, hvor mine arbejdsopgaver hovedsageligt falder inden for markedsføring, bl.a. e-mail-marketing og content marketing. Dog kan mine arbejdsopgaver variere meget, så to arbejdsdage er sjældent ens.

Hvad har Cand givet dig, som du kan tage med videre ud i arbejdslivet?

For mig har Cand været en god mægler, der har kunnet matche mine kompetencer og min personlighed med en virksomhed, som efterspurgte netop disse egenskaber. Det skete gennem en screeningsproces, som sikrede en god start i virksomheden og minimerede risikoen for de komplikationer, der alternativt kunne være ved fejlansættelser.

Dertil giver fællesskabet en god mulighed for at netværke og sparre med ligesindede studerende, samt lære fra virksomheder og alumner til de mange workshops og foredrag, der tilbydes for os Cand konsulenter.

 

Hvordan har det været med til at udvikle dig?

Som en del af Cand-miljøet har jeg fået mulighed for at afprøve mine evner, udvikle mig personligt, samt anvende viden fra studiet i praksis.

Mit indtryk af Cand er, at der ses en værdi i at hjælpe studerende med at udvikle sig på områder, som ofte negligeres på uddannelserne, men som har stor betydning for de studerendes fremtidige virke på såvel arbejdsmarkedet som på andre aspekter i livet.

Jeg ser det som et stort plus, at man som en del af Cand får en ”samlet pakke” både med studiejob, netværk og forskellige workshops og foredrag i ét miljø.

Om virksomheden

NemPULS er en brugervenlig online platform til at håndtere data i Danmarks Miljøportal PULS-database. Databasen indeholder informationer om renseanlæg, dambrug og badevand i Danmark. Med NemPULS er fokus at reducere de administrative byrder, der er forbundet med PULS.

 

Har du en virksomhed, og kan du også bruge en som Mathias? Så giv os et kald på 2876 6181 eller skriv en mail til os på udvikling@cand.dk eller udfyld vores kontaktformular her, så kontakter vi dig.

 

Er du studerende og kunne du ligesom Mathias tænke dig et studierelevant job samtidig med, at du udvikler dig gennem sparring og workshops? Så opret din Cand.profil og vi kontakter dig til en uformel snak.

 

Uddannelse: HA, Erhvervsøkonomi 5. Semester, Aalborg Universitet.

Virksomhed: NemPULS

Bliv klogere på Cand

for studerende     For virksomheder

Flere cases

Forretningsudvikling & projektledelse
Læs mere right
Bogføring og økonomistyring
Læs mere right
Inbound Marketing og leadgenerering
Læs mere right