Marketing

Mathias & NemPULS

Uddannelse: HA, Erhvervsøkonomi 5. Semester, Aalborg Universitet.

Mathias var vores første juniorkonsulent fra Aalborg og har været en del af Cand siden juni 2017.

Hvad arbejder du med?

Jeg er gennem Cand blevet matchet med en fed start-up virksomhed, NemPULS, hvor mine arbejdsopgaver hovedsageligt falder inden for markedsføring, bl.a. e-mail-marketing og content marketing. Dog kan mine arbejdsopgaver variere meget, så to arbejdsdage er sjældent ens.

 

Om at være en del af Cand.miljøet:

Det har betydet, at jeg har haft en god mægler som har kunnet matche mine kompetencer og personlighed med en virksomhed som efterspurgte netop disse egenskaber. Dette skete gennem en screeningsproces, som sikrede en god start i virksomheden, og minimerede risikoen for de komplikationer der alternativt kunne være ved fejlansættelser.

Dertil giver fællesskabet en god mulighed for at netværke og sparre med ligesindede studerende, samt lære fra virksomheder og alumner til de mange kommende workshops og foredrag.

 

Fordelen ved at være en del af Cand?

Som en del af Cand.miljøet får man mulighed for at afprøve sine evner, udvikle sig personligt, samt anvende den viden man tilegner sig på studiet i praksis.

Mit indtryk af Cand er helt klart, at der ses en værdi i at hjælpe studerende med at udvikle sig på områder som ofte negligeres på de studerendes respektive studier, men som har stor betydning for de studerendes fremtidige virke på såvel arbejdsmarkedet som andre aspekter i livet.

Jeg ser det som et stort plus, at man som en del af Cand får en ”samlet pakke” både med studiejob, netværk og forskellige workshops og foredrag i ét miljø.

Virksomhedspræsentation

NemPULS er en brugervenlig online platform til at håndtere data i Danmarks Miljøportal PULS-database. Databasen indeholder informationer om renseanlæg, dambrug og badevand i Danmark. Med NemPULS er fokus at reducere de administrative byrder, der er forbundet med PULS.

 

Har du en virksomhed, og kan du også bruge en som Mathias? Så giv os et kald på 2876 6181 eller skriv en mail til os på udvikling@cand.dk eller udfyld vores kontaktformular her, så kontakter vi dig.

 

Er du studerende, og kunne du ligesom Mathias tænke dig et studierelevant arbejde samtidig med at du udvikler dig gennem sparring og workshops? Så opret din Cand.profil og vi kontakter dig til en uformel snak.

Bliv klogere på Cand

for studerende     For virksomheder

Flere cases

Økonomi
Læs mere right
Jura
Læs mere right
Projektledelse og forretningsudvikling
Læs mere right