Marketing

Målrettet marketing skaber resultater

NemPULS

Hvad består dine arbejdsopgaver af?

Jeg er gennem Cand blevet matchet med en fed startup-virksomhed, NemPULS, hvor mine arbejdsopgaver hovedsageligt falder inden for markedsføring, bl.a. e-mail-marketing og content marketing. Dog kan mine arbejdsopgaver variere meget, så to arbejdsdage er sjældent ens.

Hvad har Cand givet dig, som du kan tage med videre ud i arbejdslivet?

For mig har Cand været en god mægler, der har kunnet matche mine kompetencer og min personlighed med en virksomhed, som efterspurgte netop disse egenskaber. Det skete gennem en screeningsproces, som sikrede en god start i virksomheden og minimerede risikoen for de komplikationer, der alternativt kunne være ved fejlansættelser.

Dertil giver fællesskabet en god mulighed for at netværke og sparre med ligesindede studerende, samt lære fra virksomheder og alumner til de mange workshops og foredrag, der tilbydes for os Cand konsulenter.

Hvordan har det været med til at udvikle dig?

Som en del af Cand-miljøet har jeg fået mulighed for at afprøve mine evner, udvikle mig personligt, samt anvende viden fra studiet i praksis.

Mit indtryk af Cand er, at der ses en værdi i at hjælpe studerende med at udvikle sig på områder, som ofte negligeres på uddannelserne, men som har stor betydning for de studerendes fremtidige virke på såvel arbejdsmarkedet som på andre aspekter i livet.

Jeg ser det som et stort plus, at man som en del af Cand får en ”samlet pakke” både med studiejob, netværk og forskellige workshops og foredrag i ét miljø.

Om virksomheden

NemPULS er en brugervenlig online platform til at håndtere data i Danmarks Miljøportal PULS-database. Databasen indeholder informationer om renseanlæg, dambrug og badevand i Danmark. Med NemPULS er fokus at reducere de administrative byrder, der er forbundet med PULS.

Bliv en del af Cand

Er du studerende og leder du efter et studiejob, hvor du kan omsætte teorien fra studiet til praksis? Vores primære krav er, at du er topmotiveret og har fokus på egen udvikling. Til gengæld kvitterer vi med Danmarks bedste læringsmiljø, motiverende omgivelser og interessante arbejdsopgaver.

OPRET DIN CAND PROFIL

Få en uforpligtende vurdering

Er du leder? Og er du interesseret i at få en studentermedhjælper? Så kan du bruge vores EasyRecruiter. Det tager kun et par minutter, og så kontakter vi dig med en uforpligtende vurdering af, om vi kan finde den rigtige profil til din virksomhed.

Brug EasyRecruiteren

Flere cases

Forretningsudvikling og projektledelse
Læs mere right
Bogføring og økonomistyring
Læs mere right
Inbound Marketing og leadgenerering
Læs mere right