Økonomi

Økonomistyring skaber værdi

Hvilke arbejdsopgaver sidder du med?

Jeg har været tilknyttet ProForsyning, hvor jeg skulle kontakte og afholde møder med forsyningsselskaberne i Aarhus i forhold til smartere måder at til- og frakoble elaftaler. Jeg fik et stort ansvar fra start, og det var et job, der krævede en masse gå-på-mod.

Jeg er nu tilknyttet Roesgaard & Partners i deres consulting afdeling hvor jeg arbejder ca. 15 timer om ugen.

 

Hvad har det givet dig at søge et studiejob gennem Cand?

Jeg oprettede en profil hos Cand, fordi jeg gerne ville have et studierelevant job og blive klogere på, hvad jeg er god til og hvilken vej jeg skal gå indenfor mit felt. Derudover ønskede jeg at udvide mit netværk, hvilket Cand i den grad har levet op til. Business Akademiet, netværksmøderne og workshops er givende og lærerige på mange måder, da temaerne er meget relevante for os, når vi arbejder hos virksomhederne.

Om virksomheden

Roesgaard & Partners er Jyllands hurtigst voksende revisionsfirma. I consulting afdelingen arbejder man med at give indsigt i deres kunders omsætning og sikre det strategiske og taktiske overblik.

 

Har du en virksomhed og kan du også bruge en som Charlotte? Så giv os et kald på 2876 6181 eller skriv en mail til os på udvikling@cand.dk eller udfyld vores kontaktformular her, så kontakter vi dig.

 

Er du studerende og kunne du ligesom Charlotte tænke dig et studierelevant job? Så opret din Cand.profil og vi kontakter dig til en uformel snak.

 

Uddannelse: Cand.merc International Economic Consulting, Aarhus Universitet.

Virksomhed: Roesgaard Consulting

Flere cases

Forretningsudvikling & projektledelse
Læs mere right
Bogføring og økonomistyring
Læs mere right
Inbound Marketing og leadgenerering
Læs mere right