Økonomi

Økonomistyring skaber værdi

Roesgaard Consulting

Hvilke arbejdsopgaver sidder du med?

Jeg har været tilknyttet ProForsyning, hvor jeg skulle kontakte og afholde møder med forsyningsselskaberne i Aarhus i forhold til smartere måder at til- og frakoble elaftaler. Jeg fik et stort ansvar fra start, og det var et job, der krævede en masse gå-på-mod.

Jeg er nu tilknyttet Roesgaard & Partners i deres consulting afdeling hvor jeg arbejder cirka 15 timer om ugen.

Hvad har det givet dig at søge et studiejob gennem Cand?

Jeg oprettede en profil hos Cand, fordi jeg gerne ville have et studierelevant job og blive klogere på, hvad jeg er god til. og hvilken vej jeg skal gå indenfor mit felt. Derudover ønskede jeg at udvide mit netværk, hvilket Cand i den grad har levet op til. Business-akademiet, netværksmøderne og workshops er givende og lærerige på mange måder, da temaerne er meget relevante for os, når vi arbejder hos virksomhederne.

Om virksomheden

Roesgaard & Partners er Jyllands hurtigst voksende revisionsfirma. I consulting-afdelingen arbejder man med at give indsigt i deres kunders omsætning og sikre det strategiske og taktiske overblik.

 

Uddannelse: Cand.merc International Economic Consulting, Aarhus Universitet.

Virksomhed: Roesgaard Consulting

Bliv en del af Cand

Er du studerende og leder du efter et studiejob, hvor du kan omsætte teorien fra studiet til praksis? Vores primære krav er, at du er topmotiveret og har fokus på egen udvikling. Til gengæld kvitterer vi med Danmarks bedste læringsmiljø, motiverende omgivelser og interessante arbejdsopgaver.

OPRET DIN CAND PROFIL

Få en uforpligtende vurdering

Er du leder? Og er du interesseret i at få en studentermedhjælper? Så kan du bruge vores EasyRecruiter. Det tager kun et par minutter, og så kontakter vi dig med en uforpligtende vurdering af, om vi kan finde den rigtige profil til din virksomhed.

Brug EasyRecruiteren

Flere cases

Forretningsudvikling og projektledelse
Læs mere right
Bogføring og økonomistyring
Læs mere right
Inbound Marketing og leadgenerering
Læs mere right