Jura

Pernille & CompanYoung

Studie: Cand.merc.jur, Aarhus Universitet

Pernille har været en del af Cand siden April 2017.

Hvad arbejder du med?

I mit arbejde ved CompanYoung arbejder jeg som Legal Assistent. Jeg kontrollerer, at der bliver kontrakter på alle samarbejdsaftaler og derudover hjælper jeg med andre juridiske opgaver.

Derudover arbejder jeg også på et projekt for Aarhus Havn i samarbejde med en anden Cand.Konsulent. Her skal jeg gennemgå og opdatere deres standardkontrakter.

 

Hvad har Cand betydet for dig?

Ved at være en del af Cand har jeg mulighed for at arbejde med jura i praksis. Der udover har jeg fået et større netværk med andre studerende og ikke mindst en masse værktøjer gennem de workshops som man kommer igennem som en del af Cands Business Academy.

Virksomheden

CompanYoung arbejder med tiltrækning og rekruttering af elever, studerende og nyuddannede og med nogle af Danmarks største virksomheder som deres kunder. De arbejder med analyser, publikationer og rapporter om ungdomsårgange, tiltrækningsuniverser tilpasset målgruppen samt intelligent eksponering.

 

Har du en virksomhed, og kan du også bruge en som Pernille? Så giv os et kald på 2876 6181 eller skriv en mail til os på udvikling@cand.dk eller udfyld vores kontaktformular her, så kontakter vi dig.

 

Er du studerende, og kunne du ligesom Pernille tænke dig et studierelevant arbejde og et udvidet netværk, så opret din Cand.profil og vi kontakter dig til en uformel snak.

Flere cases

Kommunikation
Læs mere right
Marketing
Læs mere right
Projektledelse og forretningsudvikling
Læs mere right