Cand+ Business Academy

Hos Cand er vi på udkig efter studerende på alle uddannelsesniveauer og -retninger som brænder for at få et studierelevant job, udvikle sine kompetencer og udvikle sig personligt. Vi matche de studerendes kompetencer med virksomhedernes behov og skaber dermed en værdifuld ansættelse for både den studerende og virksomheden.

 

Cand+ Business Academy

For at erhverve et studiejob gennem Cand, skal man være en del af vores Business Academy. Det kan man blive ved at oprette en Cand.Profil. Det er gratis og tager kun 5 min. Herefter vil du blive kaldt til en Get-To-Know-You workshop hvor vi kan lære hinanden lidt bedre at kende. Derefter kan man blive en del af vores Business Academy og få fingrene i et af vores mange spændende studiejobs.

Et stærkt match

Som juniorkonsulent ved Cand bliver du ikke blot ansat på baggrund af dine karakterer og CV. Vi vil gerne lære DIG at kende. Derfor tager vi altid en personlig snak med alle vores kandidater, inden man bliver en del af vores Business Academy. På den måde mener vi, at vi opnår de bedste betingelser for at skabe det perfekte match mellem studerende og virksomheder.

Cand+ Miljøet

Som en del af vore Business Academy har du ikke bare muligheden for at få et spændende studiejob. Du bliver også en del af Cand+ miljøet. Du bliver inviteret til kompetenceopbyggende workshops og får et socialt netværk med studerende fra forskellige studieretninger.

Cand+ miljøet Aarhus

 

OPRET DIN CAND+ PROFIL 

Mød vores kandidater

Emilie Johanne Henriksen
Louise Guldager
Sæbo Davtians

Læs mere om vores konsulenters arbejde

Ledelsesassistent og forretningsudvikling
Læs mere right
Inbound Marketing og leadgenerering
Læs mere right
Implementering af CRM-system og BI
Læs mere right
Bogføring og økonomistyring
Læs mere right
Financial Controlling
Læs mere right
Kommunikation og marketing
Læs mere right
Marketing
Læs mere right
Forretningsudvikling og projektledelse
Læs mere right
Kommunikation
Læs mere right
Jura
Læs mere right
Økonomi
Læs mere right