Cand er kommet til Syddanmark!

 

Vi har skabt 100 studiejobs i Aarhus og Aalborg inden for økonomi, marketing, kommunikation, IT, Business Intelligence, dataanalyse, forretningsudvikling og jura.
Men hvad er Cand? Hvad kan du få ud af Cand som studerende? Hvordan ansøger du?
Scroll ned og få svar.

Hvad er Cand?

Cand er et Talent Management Bureau, som matcher studerende og virksomheder. Studerende har ofte et ønske om at omsætte deres teoretiske viden fra studiet til praktisk erfaring i erhvervslivet. Cand er et bindeled mellem studerende og virksomheder, og vores vigtigste opgave er at lave det perfekte match mellem studerende og studiejob. Vores studiejobs er både relevante og udviklende for studerende og bidrager til øget erhvervsparathed.

Hvad får studerende ud af Cand?

Cand er en arbejdsgiver for studerende, og bliver du ansat som juniorkonsulent hos os, kommer du først og fremmest i betragtning til at varetage et udviklende studiejob hos en af vores samarbejdspartnere. Udover studiejobbet bliver du en del af Cand Business Academy sammen med ligesindede studerende og kan på denne måde udvide dit netværk.

Hvordan ansøger du?

Vi tror på, at relationer siger mere end en motiveret ansøgning og et CV. Derfor har vi en relationel tilgang til rekruttering og møder alle kandidater til en samtale. Til samtalen vil vi gerne lære jer studerende bedre at kende, hvilke interesser I har, og hvordan I gerne vil udvikle jer i en stilling hos os og i vores Business Academy. Du kan læse mere om vores business academy her.

Tag første skridt mod at blive en del af Cand ved at oprette en Cand-profil og vælge en dato, hvor du gerne vil møde os.

Opret Cand-profil

Brænder du inde med spørgsmål? Læs svarene på spørgsmål som studerende ofte stiller her. Du er også velkommen til at skrive til vores Talent Manager, Thomas Striboll, på thomas@cand.dk