Cand Podcast

#1 episode – Find dit stressfrie rum!

Med Thomas Pape – Stresscoach ved Spine

Scoll ned og lyt med ⬇️

#1 episode – Find dit stressfrie rum!

Interview med stress coach Thomas Pape fra Spine, som er specialiseret i at mindske stress blandt studerende. Thomas arbejder med studerende og hjælper den enkelte med at skabe et miljø, som balancerer performance og afslapning.

Eller find afsnittet på din Youtube, Apple Podcast og Spotify.

          

Dine værter

Siger, hvad du tænker!

Anne Kristensen #Awesome
Martin Rønnow Lund #Awesome

Flere indsigter fra Cand

Artikler, der skaber værdi for ledere og studerende!

Jeppe løfter opgaver hos Deloitte
18.september, 2020
Positivitet. Nysgerrighed. Proaktivitet og et mod til at bryde ud af de vante rammer. Dette er alle ting, som Jeppe Sand har taget med sig fra sit studieliv ud i sit fuldtidsjob som konsulent hos Deloitte. Men netop hvilken forskel gør det?
Sebastian fandt succes i IT
10.august, 2020
Cand-alumne Sebastian Rauff var en af mange studerende, der undervejs i deres uddannelse finder ud af, at drømmejobbet kan ændre karakter - og at man kan ende med noget helt andet, end først tiltænkt. Læs mere om Sebastians vej til et spændende job i IT-branchen her.
Hvordan kan cases hjælpe til succesfulde rekrutteringer?
6.august, 2020
At opstille virkelighedstro scenarier i form af cases kan være et enormt godt værktøj, når du skal have jobsamtaler med potentielle medarbejdere. Men hvad er dét helt præcist cases bidrager med? Og hvilken forskel kan det gøre i en rekrutteringsproces? Læs mere om det her!