Cand Podcast

#1 episode – Find dit stressfrie rum!

Med Thomas Pape – Stresscoach ved Spine

Scoll ned og lyt med ⬇️

#1 episode – Find dit stressfrie rum!

Interview med stress coach Thomas Pape fra Spine, som er specialiseret i at mindske stress blandt studerende. Thomas arbejder med studerende og hjælper den enkelte med at skabe et miljø, som balancerer performance og afslapning.

Eller find afsnittet på din Youtube, Apple Podcast og Spotify.

          

Dine værter

Siger, hvad du tænker!

Anne Kristensen #Awesome
Martin Rønnow Lund #Awesome

Flere indsigter fra Cand

Artikler, der skaber værdi for ledere og studerende!

3 tips til visuel markedsføring for SMV'er
26.februar, 2020
”Et billede siger mere end tusinde ord” og en video kan sige endnu mere. Billeder og videoer kan være en sensationel tilføjelse til din virksomheds markedsføring. Men hvordan kommer man i gang med denne type projekter? Læs tre tips fra Cands Communications Manager her.
Det perfekte match
14.februar, 2020
At matche studerende med virksomheder i gode samarbejder kan på mange måder godt minde om at opbygge et forhold. Men hvor meget betyder det helt præcist, at matchet er skarpt fra starten? Det fortæller Cands Head of Talent Management Thomas Striboll om i denne artikel.
Erhvervserfaring gør forskel for dimittendledighed
3.februar, 2020
46 af Cands 48 alumner er i job med kun 1,56 måneds dimittendledighed. Men hvad er dette så et billede af? Og hvad kan vi gøre for at udbrede denne lave ledighed til et arbejdsmarked der i 2018 meldte om 12,2% ledighed blandt nyuddannede akademikere?