Cand Podcast

#1 episode – Find dit stressfrie rum!

Med Thomas Pape – Stresscoach ved Spine

Scoll ned og lyt med ⬇️

#1 episode – Find dit stressfrie rum!

Interview med stress coach Thomas Pape fra Spine, som er specialiseret i at mindske stress blandt studerende. Thomas arbejder med studerende og hjælper den enkelte med at skabe et miljø, som balancerer performance og afslapning.

Eller find afsnittet på din Youtube, Apple Podcast og Spotify.

          

Dine værter

Siger, hvad du tænker!

Anne Kristensen #Awesome
Martin Rønnow Lund #Awesome

Flere indsigter fra Cand

Artikler, der skaber værdi for ledere og studerende!

Fri transport bekæmper barriere i erhvervslivet
9.december, 2019
Cand-bilen har i samarbejde med Energiselskabet OK kørt studerende 16.000 km rundt i det danske land. Men hvad betyder det for de studerende, at have adgang til fri transport mellem deres hjem og studiejob? Og hvordan kan virksomheder gavne af sådanne tiltag?
Cand skaber mere end 9 ud af 10 jobs
27.november, 2019
Et øget kendskab til erhvervslivet kan betyde afgørende erfaring for studerende, ekstremt brugbar hjælp for virksomheder og potentielt mindre ledighed i fremtiden. Cand har på nuværende tidspunkt over 100 studerende i jobs. Ud af de seneste 100 ansættelser, har vi bidraget til at skabe 94 af disse. Men hvad betyder det helt præcist for os og de folk, vi samarbejder med?
Dumper din virksomhed på det sociale?
14.november, 2019
En kollega at sparre med henover kaffemaskinen. Plads til at brainstorme eller komme med ideer. En venlig og anerkendende tone eller muligheden for konstruktiv kritik. I nutidens hverdag, hvor arbejdspladser på mange punkter agerer andet hjem for de ansatte, er det ikke længere til at komme udenom vigtigheden af et godt arbejdsmiljø.