Cand Podcast 🎙️

Det hele studieliv!

 

Scoll ned og lyt med ⬇️

Podcasten for studerende

Lyt med når ledere, forskere, alumner og andre ledestjerner fortæller deres historier og giver inputs til dit studieliv og fremtiden.

 

Find os, der hvor du hører podcast! 

                    

Cand podcast

#1 episode – Find dit stressfrie rum!

Released 14. Oktober 2019

Interview med stress coach Thomas Pape fra Spine, som er specialiseret i at mindske stress blandt studerende. Thomas arbejder med studerende og hjælper den enkelte med at skabe et miljø, som balancerer performance og afslapning.

Eller find afsnittet på din Youtube, Apple Podcast og Spotify.

          

#2 episode – HR Chefen kigger efter mere end du tror!

Released 21. Oktober 2019

Jon Skålerud er international Talent & People Manager hos Lagkagehuset og tidligere HR Chef i Salling Group. Jon er ansvarlig for at finde de rigtige mennesker, som kan bidrage til Lagkagehusets internationale vækststrategi. Samtidigt arbejder han hele tiden med at skabe de rigtige udviklingsrammer for alle i organisationen – fra bager til leder.

Mange tror at rekrutteringsprocesserne er standardiseret. Men virkeligheden er anderledes.

Eller find afsnittet på din Youtube, Apple Podcast og Spotify.

          

#3 episode – Dine skjulte talenter!

Released 11. November 2019

Leo Schmidt er PHD og forsker ved Aarhus Universitet med speciale i mentoring. Samtidigt er Leo senior konsulent og researcher hos virksomheden Talents Unlimited, som udbyder talenttesten “TT38”. Det kan være svært at sætte ord på dine talenter. Det kan Leo hjælpe med!

Eller find afsnittet på din Youtube, Apple Podcast og Spotify.

            

#4 episode – Find din egen vej

Ny episode: Released d. 18. December 2019

Xenia Duffy Obel er Cheif Zebra hos zeal. Xenia bruger sit liv på at hjælpe organisationer med at bygge bæredygtige forretninger og høste de langsigtede fordele af den cirkulære økonomi. I samtalen med Xenia deler hun sine tanker omkring at skabe sin egen vej, turde prøve sig selv af, trække vejret og finde balancen mellem ambition og forhastelse. Alle vigtige områder i en hverdag, hvor man ofte har travlt med at nå det næste mål.

Eller find afsnittet på din Youtube, Apple Podcast og Spotify.

          

Dine værter

Siger, hvad du tænker!

Anne Kristensen #Awesome

Ræk ud på LinkedIn
Martin Rønnow Lund #Awesome

Ræk ud på LinkedIn

Flere indsigter fra Cand

Artikler, der skaber værdi for ledere og studerende!

Lærke lander fuldtidsjobbet
22.juni, 2020
Lærke Juul har på sine to år i Cand været igennem både studiejob, praktik og nu fuldtidsjob gennem Cand. Men hvordan har rejsen udfoldet sig? og hvordan kan den rigtige indstilling være med til at bære én frem på rejsen mod fuldtidsstillingen?
Læs mere om Lærkes spændende indsigter her!
Fra studentermedhjælper til IT ansvarlig
9.juni, 2020
Hos Cand har vi årligt en stor gruppe studerende, der færdiggør deres studie og tiltræder arbejdsmarkedet. Men hvor ender de? Og hvad er deres oplevelse af mødet med deres første fuldtidsjobs? Få mere indsigt her, hvor vi stiller spørgsmål til Cand alumne, Jakob Traberg, om hans første år som færdiguddannet.
Tre ting du bør kigge på ved en ansøger - udover deres CV
25.maj, 2020
Et langt CV kan være imponerende. Det kan faktisk være næsten forblindende, når en ansøger til en stilling lister uddannelse, certificeringer og erfaring i flæng. Men en succesfuld rekruttering består ikke af et langt CV alene. Og hvorfor så ikke det?