Cand Podcast 🎙️

Det hele studieliv!

 

Scoll ned og lyt med ⬇️

Podcasten for studerende

Lyt med når ledere, forskere, alumner og andre ledestjerner fortæller deres historier og giver inputs til dit studieliv og fremtiden.

 

Find os, der hvor du hører podcast! 

                    

Cand podcast

#1 episode – Find dit stressfrie rum!

Released 14. Oktober 2019

Interview med stress coach Thomas Pape fra Spine, som er specialiseret i at mindske stress blandt studerende. Thomas arbejder med studerende og hjælper den enkelte med at skabe et miljø, som balancerer performance og afslapning.

Eller find afsnittet på din Youtube, Apple Podcast og Spotify.

          

#2 episode – HR Chefen kigger efter mere end du tror!

Released 21. Oktober 2019

Jon Skålerud er international Talent & People Manager hos Lagkagehuset og tidligere HR Chef i Salling Group. Jon er ansvarlig for at finde de rigtige mennesker, som kan bidrage til Lagkagehusets internationale vækststrategi. Samtidigt arbejder han hele tiden med at skabe de rigtige udviklingsrammer for alle i organisationen – fra bager til leder.

Mange tror at rekrutteringsprocesserne er standardiseret. Men virkeligheden er anderledes.

Eller find afsnittet på din Youtube, Apple Podcast og Spotify.

          

#3 episode – Dine skjulte talenter!

Released 11. November 2019

Leo Schmidt er PHD og forsker ved Aarhus Universitet med speciale i mentoring. Samtidigt er Leo senior konsulent og researcher hos virksomheden Talents Unlimited, som udbyder talenttesten “TT38”. Det kan være svært at sætte ord på dine talenter. Det kan Leo hjælpe med!

Eller find afsnittet på din Youtube, Apple Podcast og Spotify.

            

#4 episode – Find din egen vej

Ny episode: Released d. 18. December 2019

Xenia Duffy Obel er Cheif Zebra hos zeal. Xenia bruger sit liv på at hjælpe organisationer med at bygge bæredygtige forretninger og høste de langsigtede fordele af den cirkulære økonomi. I samtalen med Xenia deler hun sine tanker omkring at skabe sin egen vej, turde prøve sig selv af, trække vejret og finde balancen mellem ambition og forhastelse. Alle vigtige områder i en hverdag, hvor man ofte har travlt med at nå det næste mål.

Eller find afsnittet på din Youtube, Apple Podcast og Spotify.

          

Dine værter

Siger, hvad du tænker!

Anne Kristensen #Awesome

Ræk ud på LinkedIn
Martin Rønnow Lund #Awesome

Ræk ud på LinkedIn

Flere indsigter fra Cand

Artikler, der skaber værdi for ledere og studerende!

Talent: Hvad det er, og hvorfor det er så vigtigt at arbejde med
22.september, 2020
Cand er et Talent Management Bureau. Vi rekrutterer talentfulde unge, matcher dem med spændende virksomheder og tilbyder undervejs talentudvikling. Men hvad er talent helt lavpraktisk? Hvordan fremmer man bedst talent? Og hvad står man til at vinde ved at gøre det?
Jeppe løfter opgaver hos Deloitte
18.september, 2020
Positivitet. Nysgerrighed. Proaktivitet og et mod til at bryde ud af de vante rammer. Dette er alle ting, som Jeppe Sand har taget med sig fra sit studieliv ud i sit fuldtidsjob som konsulent hos Deloitte. Men netop hvilken forskel gør det?
Sebastian fandt succes i IT
10.august, 2020
Cand-alumne Sebastian Rauff var en af mange studerende, der undervejs i deres uddannelse finder ud af, at drømmejobbet kan ændre karakter - og at man kan ende med noget helt andet, end først tiltænkt. Læs mere om Sebastians vej til et spændende job i IT-branchen her.