Cand Podcast 🎙️

Det hele studieliv!

 

Scoll ned og lyt med ⬇️

Podcasten for studerende

Lyt med når ledere, forskere, alumner og andre ledestjerner fortæller deres historier og giver inputs til dit studieliv og fremtiden.

 

Find os, der hvor du hører podcast! 

                    

Cand podcast

#1 episode – Find dit stressfrie rum!

Released 14. Oktober 2019

Interview med stress coach Thomas Pape fra Spine, som er specialiseret i at mindske stress blandt studerende. Thomas arbejder med studerende og hjælper den enkelte med at skabe et miljø, som balancerer performance og afslapning.

Eller find afsnittet på din Youtube, Apple Podcast og Spotify.

          

#2 episode – HR Chefen kigger efter mere end du tror!

Released 21. Oktober 2019

Jon Skålerud er international Talent & People Manager hos Lagkagehuset og tidligere HR Chef i Salling Group. Jon er ansvarlig for at finde de rigtige mennesker, som kan bidrage til Lagkagehusets internationale vækststrategi. Samtidigt arbejder han hele tiden med at skabe de rigtige udviklingsrammer for alle i organisationen – fra bager til leder.

Mange tror at rekrutteringsprocesserne er standardiseret. Men virkeligheden er anderledes.

Eller find afsnittet på din Youtube, Apple Podcast og Spotify.

          

#3 episode – Dine skjulte talenter!

Released 11. November 2019

Leo Schmidt er PHD og forsker ved Aarhus Universitet med speciale i mentoring. Samtidigt er Leo senior konsulent og researcher hos virksomheden Talents Unlimited, som udbyder talenttesten “TT38”. Det kan være svært at sætte ord på dine talenter. Det kan Leo hjælpe med!

Eller find afsnittet på din Youtube, Apple Podcast og Spotify.

            

#4 episode – Find din egen vej

Ny episode: Released d. 18. December 2019

Xenia Duffy Obel er Cheif Zebra hos zeal. Xenia bruger sit liv på at hjælpe organisationer med at bygge bæredygtige forretninger og høste de langsigtede fordele af den cirkulære økonomi. I samtalen med Xenia deler hun sine tanker omkring at skabe sin egen vej, turde prøve sig selv af, trække vejret og finde balancen mellem ambition og forhastelse. Alle vigtige områder i en hverdag, hvor man ofte har travlt med at nå det næste mål.

Eller find afsnittet på din Youtube, Apple Podcast og Spotify.

          

Dine værter

Siger, hvad du tænker!

Anne Kristensen #Awesome

Ræk ud på LinkedIn
Martin Rønnow Lund #Awesome

Ræk ud på LinkedIn

Flere indsigter fra Cand

Artikler, der skaber værdi for ledere og studerende!

Fri transport bekæmper barriere i erhvervslivet
9.december, 2019
Cand-bilen har i samarbejde med Energiselskabet OK kørt studerende 16.000 km rundt i det danske land. Men hvad betyder det for de studerende, at have adgang til fri transport mellem deres hjem og studiejob? Og hvordan kan virksomheder gavne af sådanne tiltag?
Cand skaber mere end 9 ud af 10 jobs
27.november, 2019
Et øget kendskab til erhvervslivet kan betyde afgørende erfaring for studerende, ekstremt brugbar hjælp for virksomheder og potentielt mindre ledighed i fremtiden. Cand har på nuværende tidspunkt over 100 studerende i jobs. Ud af de seneste 100 ansættelser, har vi bidraget til at skabe 94 af disse. Men hvad betyder det helt præcist for os og de folk, vi samarbejder med?
Dumper din virksomhed på det sociale?
14.november, 2019
En kollega at sparre med henover kaffemaskinen. Plads til at brainstorme eller komme med ideer. En venlig og anerkendende tone eller muligheden for konstruktiv kritik. I nutidens hverdag, hvor arbejdspladser på mange punkter agerer andet hjem for de ansatte, er det ikke længere til at komme udenom vigtigheden af et godt arbejdsmiljø.