STUDIERELEVANTE JOBS OG KOMPETENCEUDVIKLING

Cand er mere end et studiejob. Vi matcher dig med et studierelevant job og danner rammerne for personlig og faglig udvikling i et stærkt netværk med ligesindede studerende.

Derfor vælger over 100 studerende at være en del af Cand

Målrettet talentudvikling Vi løfter dine kompetencer gennem en række workshops og certificeringer, som erhvervslivet efterspørger. Herigennem får du konkrete værktøjer, som studiet ikke giver. Alt dette i et dynamisk og lærerigt miljø.
Udviklende studiejobs Relevant erfaring gennem et studiejob er vigtigt for din employability på den lange bane. Vi matcher dine kompetencer med spændende arbejdsopgaver, så du kan løse opgaver og opnå erfaring inden for et felt, som du brænder for.
Fantastisk netværk 94% af vores ansatte vil anbefale andre at blive en del af Cand. Oplev sparring og networking med studerende fra forskellige uddannelser og studiebyer. Lær af hinanden og opbyg stærke relationer, som varer resten af livet.

Bliv en del af Cand

Hos Cand tror vi på, at udviklende studiearbejde er afgørende for dig som studerende. Derfor arbejder vi for at bygge bro mellem studerende og små og mellemstore virksomheder. Vi ansætter løbende studerende til at varetage spændende studiejobs hos vores kunder. Vil du have en plads på holdet?

Vores primære krav er, at du er topmotiveret og har fokus på egen udvikling. Til gengæld kvitterer vi med Danmarks bedste læringsmiljø, motiverende omgivelser og interessante arbejdsopgaver. Har vi fanget din interesse? Opret din Cand Profil og kom i betragtning til vores udviklende studiejobs.

OPRET DIN CAND PROFIL

 

Hvad får vores juniorkonsulenter ud af Cand Business Academy? 

Læs mere

 

Fra kontakt til drømmejob

Big purple rounded triangle Medium blue rounded triangle Small red rounded triangle
Apply Du opretter en Cand Profil og ansøger derved om et udviklende studiejob plus Cand Business Academy. Det er nemt og tager kun 10 minutter!
Get to Know You Under oprettelse af din Cand Profil tilmelder du dig vores "Get to Know You-workshop", hvor du vil lære mere om os, og vi vil lære mere om dig - helt uforpligtende og altid hyggeligt!
Business Academy Du bliver en del af Cand Business Academy, hvor du 1-2 gange om måneden deltager i eksklusive workshops med Cand's partnere og vil løbende blive inviteret til udviklingssamtaler og sociale arrangementer
Junior Consultant Vi udvælger løbende nye kandidater! Du bliver ansat hos Cand og varetager et udviklende studiejob hos en af vores kunder, hvor du opnår masser af erfaring indenfor dit fagområde
Advisory Efter endt studie bliver du en del af Cand Advisory, hvor du kan bidrage til Cand's udvikling og får invitationer til sociale arrangementer
Big red rounded triangle Medium purple rounded triangle Small blue rounded triangle

Hvor ender Cand-studerende efter studiet?

Vores kerneopgave er at finde udviklende og relevante studiejobs til studerende. Dog vil vi også skabe rammerne for, at vores studerende udvikler sig både personligt og fagligt for, at de lander drømmejobbet efter studiet.

Du kan læse mere om Cands alumner her:

Alumne-cases

Jobs

Ansøg vores udviklende studiejobs på 10 min!

… og bliv en del af Cand Business Academy

 

02. December, 2019 #205 Digital marketingansvarlig for to virksomheder Studiejob/by: Digital marketing og kommunikation
Ansøg
Link to #205 Digital marketingansvarlig for to virksomheder
01. March, 2019 #204 Dygtig formidler med IT-teknisk interesse Studiejob/by: Kommunikation, SoMe og IT
Ansøg
Link to #204 Dygtig formidler med IT-teknisk interesse
18. February, 2019 #199 Content & marketing i international virksomhed Studiejob i Aarhus: Kommunikation & marketing
Ansøg
Link to #199 Content & marketing i international virksomhed