STUDIE[-]RELEVANTE JOBS OG KOMPETENCE[-]UDVIKLING

Cand er mere end et studiejob. Vi matcher dig med et studierelevant job og danner rammerne for personlig og faglig udvikling i et stærkt netværk med ligesindede studerende.

Derfor vælger over 100 studerende at være en del af Cand

Målrettet talentudvikling Vi løfter dine kompetencer gennem en række workshops og certificeringer, som erhvervslivet efterspørger. Herigennem får du konkrete værktøjer, som studiet ikke giver. Alt dette i et dynamisk og lærerigt miljø.
Udviklende studiejobs Relevant erfaring gennem et studiejob er vigtigt for at lande drømmejobbet efter studiet. Vi matcher dine kompetencer med spændende arbejdsopgaver, så du kan løse opgaver og opnå erfaring inden for et felt, som du brænder for.
Fantastisk netværk 94% af vores ansatte vil anbefale andre at blive en del af Cand. Oplev sparring og networking med studerende fra forskellige uddannelser og studiebyer. Lær af hinanden og opbyg stærke relationer, som varer resten af livet.

Hvad er Cand?

Cand er et Talent Management-Bureau, som matcher studerende og virksomheder. Hos Cand tror vi på, at udviklende studiearbejde er afgørende for dig som studerende. Derfor arbejder vi for at bygge bro mellem studerende virksomheder, og vores vigtigste opgaver er at lave det perfekte match mellem studerende og studiejob. Vi ansætter løbende både bachelor- og kandidatstuderende til at varetage spændende og udviklende studiejobs hos vores kunder.

Sådan bliver du en del af Cand

Du opretter en Cand-profil og møder os til en samtale

Første skridt mod at blive en del af Cand er, at du opretter din Cand-profil. Det tager 10 minutter at udfylde informationerne, og du vil undervejs blive bedt om at vælge en dato, hvor du gerne vil møde os. Hos Cand modtager vi ikke motiverede ansøgninger, men alle kommer derimod til en samtale. Dette bunder i, at vi tror mere på relationer og gerne vil lære dig at kende, herunder hvem du er, og hvad du brænder for.

Vurderingsprocessen og mulighed for studiejob

Efter samtalen vil der være en vurderingsproces, hvor du har mulighed for at blive optaget i Cand og få et udviklende studiejob hos en af vores kunder – vi får i snit 3 nye studiejobs om ugen.

Vores primære krav er, at du er topmotiveret og har fokus på egen udvikling. Opret din Cand-profil og kom i betragtning til vores udviklende studiejobs.

OPRET DIN CAND-PROFIL

 

Jobs

Ansøg vores udviklende studiejobs på 10 min!

… og bliv en del af Cand Business Academy

 

01. September, 2019 #265 Kommunikation & synlighed Studiejob i Aarhus: Kommunikation og marketing
Læs mere
Link to #265 Kommunikation & synlighed
01. September, 2019 #273 Analyse og implementering af nyt IT system Studiejob i Aalborg: Forretningsudvikling, projektledelse og IT
Læs mere
Link to #273 Analyse og implementering af nyt IT system
26. August, 2019 #269 Optimering af IT-processer Studiejob i Aarhus: Optimering af IT-processer
Læs mere
Link to #269 Optimering af IT-processer

Tag kontakt til Thomas

Vores Talent Manager, Thomas Striboll, har det overordnede ansvar for al rekruttering i Cand, og du er velkommen til at kontakte ham på thomas@cand.dk eller 60 17 86 80, hvis du har nogle spørgsmål.

Desuden har vi lavet en FAQ med spørgsmål, som studerende oftest stiller os, som du kan læse her.

Thomas Striboll Rekruttering

Målrettet talentudvikling og netværk

Alle studerende, som optages i Cand, bliver samtidig en del af vores Business Academy, som består af 150 motiverede mennesker på tværs af Aarhus, Aalborg og Syddanmark. I løbet af semestret afholder vi workshops med henblik på personlig og faglig udvikling samt sociale events, som styrker det unikke netværk, vi har i Cand. Som en del af Cand Business Academy får du også adgang til vores certificeringer, som giver dig værktøjer, erhvervslivet efterspørger.

Læs mere om Cand Business Academy

Hvor ender Cand-studerende efter studiet?

Vores kerneopgave er at finde udviklende og relevante studiejobs til studerende. Dog vil vi også skabe rammerne for, at vores studerende udvikler sig både personligt og fagligt for, at de lander drømmejobbet efter studiet.

Du kan læse mere om Cands tidligere juniorkonsulenter, og hvor de har landet et fuldtidsjob her:

 

Tag første skridt mod at blive en del af Cand

 

Opret Cand-profil