Cand – mere end et studiejob!

Derfor vælger over 100 studerende at være en del af Cand

Målrettet talentudvikling Vi løfter dine kompetencer gennem en række workshops og certificeringer, som erhvervslivet efterspørger. Herigennem får du konkrete værktøjer, som studiet ikke giver. Alt dette i et dynamisk og lærerigt miljø.
Udviklende studiejobs Relevant erfaring gennem et studiejob er vigtigt for at lande drømmejobbet efter studiet. Vi matcher dine kompetencer med spændende arbejdsopgaver, så du kan løse opgaver og opnå erfaring inden for et felt, som du brænder for.
Fantastisk netværk 94% af vores ansatte vil anbefale andre at blive en del af Cand. Oplev sparring og networking med studerende fra forskellige uddannelser og studiebyer. Lær af hinanden og opbyg stærke relationer, som varer resten af livet.

Hvad er Cand?

Cand er et Talent Management-Bureau, som matcher studerende og virksomheder. Hos Cand tror vi på, at udviklende studiearbejde er afgørende for dig som studerende. Derfor arbejder vi for at bygge bro mellem studerende og virksomheder. Vores vigtigste opgaver er at lave det perfekte match mellem studerende og studiejob. Vi ansætter løbende både bachelor- og kandidatstuderende til at varetage spændende og udviklende studiejobs hos vores kunder.

Sådan bliver du en del af Cand

Du opretter en Cand-profil og møder os til en samtale

Første skridt mod at blive en del af Cand er, at du opretter din Cand-profil. Det tager 15 minutter at udfylde informationerne, og du vil undervejs blive bedt om at vælge en dato, hvor du gerne vil møde os. Hos Cand modtager vi ikke motiverede ansøgninger, men alle kommer derimod til en samtale. Dette bunder i, at vi tror mere på relationer end papirer og gerne vil lære dig at kende, herunder hvem du er, og hvad du brænder for.

Vurderingsprocessen og mulighed for studiejob

Efter samtalen vil der være en vurderingsproces, hvor du har mulighed for at blive optaget i Cand og få et udviklende studiejob hos en af vores kunder – vi får i snit 3 nye studiejobs om ugen.

Vores primære krav er, at du er topmotiveret og har fokus på egen udvikling. Opret din Cand-profil og kom i betragtning til vores udviklende studiejobs.

OPRET DIN CAND-PROFIL

 

Jobs

Ansøg vores udviklende studiejobs på 15 min!

… og bliv en del af Cand Business Academy

 

04. November, 2019 #294 Juridisk projektkoordinator Studiejob i Aarhus: Jura og projektledelse
Læs mere
Link to #294 Juridisk projektkoordinator
01. November, 2019 #296 Business controller til international virksomhed Studiejob i Skanderborg: Data, forecastning og analyse
Læs mere
Link to #296 Business controller til international virksomhed
01. November, 2019 #197 Marketingansvarlig hos ingeniørvirksomhed Studiejob i Aarhus: Marketing og kommunikation
Læs mere
Link to #297 Marketingansvarlig hos ingeniørvirksomhed

Tag kontakt til Thomas

Vores Head of Talent Management, Thomas Striboll, har det overordnede ansvar for al rekruttering i Cand, og du er velkommen til at kontakte ham på thomas@cand.dk eller 60 17 86 80, hvis du har nogle spørgsmål.

Desuden har vi lavet en FAQ med spørgsmål, som studerende oftest stiller os, som du kan læse her.

Thomas Striboll Rekruttering

Målrettet talentudvikling og netværk

Alle studerende, som optages i Cand, bliver samtidig en del af vores Business Academy, som består af 150 motiverede mennesker på tværs af Aarhus, Aalborg, Syddanmark & København. I løbet af semestret afholder vi workshops med henblik på personlig og faglig udvikling samt sociale events, som styrker det unikke netværk, vi har i Cand. Som en del af Cand Business Academy får du også adgang til vores certificeringer og personlig rådgivning, som giver dig værktøjer, erhvervslivet efterspørger.

Læs mere om Cand Business Academy

Hvor ender Cand-studerende efter studiet?

Vores kerneopgave er at finde udviklende og relevante studiejobs til studerende. Dog vil vi også skabe rammerne for, at vores studerende udvikler sig både personligt og fagligt for, at de lander drømmejobbet efter studiet.

Du kan læse mere om Cands tidligere konsulenter, og hvor de har landet et fuldtidsjob her:

 

Tag første skridt mod at blive en del af Cand

 

Opret Cand-profil