Konceptet.

Cand gør det let for dig at ansætte landets dygtigste studerende. Vi ansætter dem nemlig for dig, og så lejer du dem af Cand.

Cand eksisterer, fordi din virksomhed kan vækste ved at ansætte studerende - Casper Skjold, Partner, Cand

Proaktiv rekruttering

Vi håndplukker talentfulde studerende blandt flere tusinde ansøgere og sikrer, at du møder de rigtige studerende

Unikt
talentmiljø

Studerende i Cand udvikler løbende nye kompetencer. Vi tilbyder et helt unikt talentmiljø, som skaber værdi for dig og dine studerende.

Match-
garanti

Du kan møde studerende fra Cand uden risiko. Vi står på mål for vores samarbejde.

Nordens mest gennemførte proces til ansættelse af studerende

Vi tør godt fastslå, at der ikke er andre, som er bedre end Cand til at udvikle studerende og matche dem med dit behov. Vi investerer millioner af kroner i denne proces, fordi talentfulde studerende kan forløse et enormt potentiale i din virksomhed og kan blive din fremtidige nøglemedarbejder.

1

Pre-screening af flere tusinder studerende

Det unikke ved Cand er, at vi hver uge møder nye studerende, hvoraf vi udvælger 10-20% som onboardes i Cand. Formålet med dette er, at vi altid har talentfulde studerende, som er klar til at møde dig. Fordelen ved denne proaktive proces er, at vi har tid til at gå i dybden med de studerendes personlige, faglige og sociale kompetencer, hvilket danner grundlaget for det helt rigtige match til dig.

2

Analyse af dit behov

Det første skridt i vores samarbejde er, at en af vores Partner Relations Managers besøger jer til et personligt eller online møde for at skabe en relation og afdække jeres behov, hvilke opgaver i mangler hjælp til, og hvordan jeres virksomhed og dens kultur er. Alt sammen for at sikre vi anbefaler de rigtige talenter til dig.

3

Vi finder de rigtige studerende til dig

Nu skal du faktisk ikke gøre mere end at læne dig tilbage og vente. Når vores Talent Managers har kandidater klar, modtager du 1-2 unikke profilpræsentationer af relevante studerende, som du derefter har mulighed for at invitere til samtale. Denne del af processen afhænger tidsmæssigt af kompetenceområdet, men i gennemsnit tager processen 21-28 dage.

4

Samtale med studerende

Du møder de studerende til en jobsamtale og kan efterfølgende vælge den eller de kandidater, du betragter som det rigtige match for jer.

5

Match & udvikling

Du møder de studerende til en jobsamtale og kan efterfølgende vælge den eller de kandidater, du betragter som det rigtige match for jer.

Sådan udvikler vi dine studerendes kompetencer

Onboarding

Alle nye studerende i Cand er gennem 3 onboarding workshops, inden de kan blive matchet med dig. Fordelen ved denne proaktive proces er, at vi har tid til at gå i dybden med de studerendes personlige-, faglige- og sociale kompetencer, hvilket danner grundlaget for, at vi kan finde det helt rigtige match til dig. Cand er ikke en CV bank. Vi kender vores studerende.

Workshops

Hos Cand tilbyder vi workshops til de studerende, så de bliver endnu skarpere. Her sigter vi efter at lære de studerende det, som de ikke lærer til undervisningen - men som kan hjælpe i studiejobbet hos dig! Vi ved nemlig, at det er altafgørende, at de kan kombinere den teoretiske viden med helt håndgribelige og praktiske skills. Vi tilbyder en række af inspirerende workshops indenfor konkrete forretningsområder og generelle værktøjer til arbejdslivet.

Du kan se et udsnit af workshops her:

  • Introduction to Problem Solving

  • The Problem Solving Toolbox - Advanced

  • Full Engagement Leadership

  • Digital Marketing & Content

  • Sales & Personal Impact

Certificeringer

Foruden workshops, tilbyder vi også et stærkt udbud af fagspecifikke certificeringer. Her kan dine studerende finde deres indre nørd frem og for alvor dykke ned i et område - og komme klogere ud på den anden side! Vores certificeringer er udviklet i samarbejde med eksperter på hvert område, hvilket garanterer, at de studerende får den mest relevante viden og opdaterede værktøjer indenfor feltet. For os er det et win, når dine studerende lærer og vokser!

Du kan se et udsnit af certificeringerne her:

  • Digital Marketing Specialist

  • Economic Consulting

  • Core Consulting Skills

  • Business Intelligence

  • Sales & Pitch Training

Community

I Cand står vi sammen. Vi har et stærkt fagligt og socialt community, som de studerende også bliver en del af. Det betyder sommerfester, firmafodbold, strik, fitness, faggrupper, mentorer og meget mere, som understøtter et godt liv rundt om studiet og jobbet. Her får dine studerende altså chancen for både at blive klogere gennem faglige sparringsgrupper, et bredt netværk og deltager i et væld af fede sociale arrangementer. Alt samme noget der understøtter, at vi kan tiltrække de rigtige profiler til dig.

Personlig udvikling

Som en del af Cand er dine studerende løbende til udviklingssamtaler med vores dygtige Talent Managers, som giver dem sparring og inputs til aktuelle udfordringer. Det er her, hvor vi sikrer den studerendes udviklingsplan også passer sammen med oplevelserne hos jer. Samtidigt sætter vi spotlight på, at hver studerende er forskellige, hvorfor de her kan få råd og vejledning til lige netop deres personlige udvikling.

Eksperter i studerende - få svar på dine spørgsmål med det samme!

Vores Partner Relations Team har hjulpet flere end 500 virksomheder og er klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at ringe eller sende en forespørgsel. Vi tager (næsten) altid telefonen med det samme og svarer inden for 24 timer på mails - ofte hurtigere.

Rasmus@cand.dk / 31 16 67 76

Et koncept anerkendt af flere end 500 virksomheder

Hvad koster det at ansætte studerende?

Få sendt priserne til din indbakke lige her!