Unlock your potential.

Start din personlige og unikke udviklingsrejse i Cand Business Academy.

Diana har udviklet sig selv og Seritronic gennem to år som studerende i Cand. Hør hende fortælle om essensen i Cand.

Åben døren til Danmarks bedste
udviklingsmiljø for studerende

Karriererejsen i Cand

Fra Academy Member til Professional 🚀

1

Academy Member

Du opnår denne titel, når du er optaget i Cand. Med denne titel starter du din onboarding-rejse og får gratis adgang til vores Business Academy. Du er nu officielt Cand'er og klar til at blive matchet med et af vores studiejobs!

2

Student Employee

Du opnår denne titel, når starter i et studiejob hos en af Cands kunder, som selvfølgelig er lønnet.

3

Junior Consultant

Du opnår denne titel, når du har 6 måneders joberfaring, og du har gennemført dine udviklingspunkter i dit personlige program

4

Consultant

Du opnår denne titel, når du har 15 måneders joberfaring, og du har gennemført dine nye udviklingspunkter i dit personlige program

5

Professional

Du bliver en del af det eksklusive netværk "Cand Professionals" med jobtilbud til fuldtidsjob, og du kan fortsætte udviklingen resten af din karriere. Cand'ere går hurtigere i job end gennemsnittet.

Bliv klogere på byggeklodserne i din udviklingsrejse hos Cand

Onboarding

Alle nye studerende i Cand starter med vores onboarding forløb. Onboardingen sikrer, at du bliver taget godt imod og får en udviklingsplan tilpasset dig. Samtidigt lærer vi dig at kende, så vi kan matche dig med det helt rigtige studiejob. Onboardingen er fordelt over 2 workshops.

Studiejobs, internships og første fuldtidsjob

Som studerende i Cand har du mulighed for at blive matchet med studiejobs hos vores kunder. Vi gør meget ud af at matche dig med studiejobbet, som matcher dit talent. Du har mulighed for at kombinere dit studiejob med et internship i samme eller en anden virksomhed. I mange tilfælde har du også mulighed for at skabe dit eget fuldtidsjob hos vores kunder. Vi har også et løbende flow af fuldtidsjob, som du kan komme i betragtning til som Cand studerende.

Workshops

Hos Cand tilbyder vi dig workshops, så du kan blive endnu skarpere som profil. Her sigter vi efter at lære dig alt det, du ikke lærer til undervisningen - men som kan hjælpe dig på vej mod drømmejobbet!

Vi ved nemlig, at det kan være altafgørende på arbejdsmarkedet, at du kan kombinere din teoretiske viden med helt håndgribelige og praktiske skills.

Vi tilbyder her en række af inspirerende workshops indenfor både vores konkrete forretningsområder og mere generelle værktøjer til arbejdslivet, der alle giver dig mulighed for at udvikle dig personligt og som kandidat på arbejdsmarkedet. Går du aktivt til værks i disse vil du uden tvivl komme til at shine.

Du kan se et udsnit af vores workshops her:

 • Introduction to Problem Solving

 • The Problem Solving Toolbox - Advanced

 • Full Engagement Leadership

 • Digital Marketing & Content

 • Sales & Personal Impact

 • Cand Development Day

Certificeringer

Foruden workshops i et hav af afskygninger, tilbyder vi også et stærkt udbud af fagspecifikke certificeringer. Disse indebærer  i alt fra Business intelligence til salg og digital marketing. Her kan du finde din indre nørd frem og for alvor dykke ned i et område - og komme klogere ud på den anden side!

Vores certificeringer er udviklet i samarbejde med eksperter på hvert område, hvilket også er med til at garantere, at du får den mest relevante viden og redskaber indenfor feltet. For os er det et win, når vores studerende lærer og vokser!

Du kan se et udsnit af certificeringerne her:

 • Digital Marketing Specialist

 • Economic Consulting

 • Core Consulting Skills

 • Business Intelligence

 • Sales & Pitch Training

Community

I Cand står vi sammen. Vi har et stærkt fagligt og socialt community, som du også bliver en del af. Det betyder sommerfester, firmafodbold, strik, fitness, faggrupper, mentorer og meget mere, som understøtter et godt liv rundt om studiet og jobbet. Her får du altså chancen for både at blive klogere gennem sparring, få et helt nyt netværk af andre seje studerende og deltage i et væld af fede sociale arrangementer. Hvem vil ikke gerne det?

Personlig udvikling

Som en del af din Cand.Career er du løbende til udviklingssamtaler med vores dygtige Talent Managers, som giver dig sparring og inputs til aktuelle udfordringer. Det er her, hvor vi sikrer din udviklingsplan passer til dig og dine ønsker. Samtidigt sætter vi spotlight på, at hver studerende er forskellige, hvorfor du her kan få råd og vejledning til lige netop din personlige udvikling.

Mere end et studiejob. Feel it!

Klar til at blive Cand'er?

Start ansøgningsflowet. Det tager 10-15 minutter at gennemføre. Du kan altid genoptage ansøgningen, hvis du ikke bliver færdig.