Få et stærkt CV, der åbner døren til mange virksomheder.

Som studerende i Cand får du gratis adgang til workshops, certificeringer, sparring og meget mere, der styrker dit CV og gør dig eftertragtet i mange virksomheder.

Diana har udviklet sig gennem to år som studerende i Cand. Hør hende fortælle om essensen i Cand.

Hvad er du god til? Matcher det, hvad virksomhederne efterspørger?

Lad os hjælpe dig med at fokusere på det rigtige

Vi har hjulpet flere end 600 studerende med at styrke deres CV og lande deres første studie- og fuldtidsjob. Vi giver dig adgang til eksperter, den vigtigste viden og essentielle værktøjer. Alt sammen, så du kan få det helt rigtige job.

Her er processen, der sikrer, at du får et skarpt CV

En proces der skaber resultater gang på gang. Mere end 95% af de studerende i Cand går direkte i et fuldtidsjob.

1

Onboarding

Din ansættelse i Cand starter med en personlig samtale med din Talent Manager. Her taler I om dine udviklingsmuligheder, og du vælger de første workshops og certificeringer, som du vil deltage i.

2

Workshops & certificeringer

Du deltager på dine første workshops og certificeringer sammen med andre studerende, der har valgt de samme fokusområder.

3

Udviklingssamtale

Hver 6. måned har du mulighed for at tage en udviklingssamtale med din Talent Manager, hvor I sammen finder frem til dine næste udviklingspunkter.

4

Nye workshops & certificeringer

Du deltager på nye workshops og certificeringer, og din udvikling fortsætter i denne rytme gennem hele din tid i Cand. Hver måned bliver dit CV stærkere og stærkere.

Workshops

Hos Cand tilbyder vi dig workshops, så du kan blive endnu skarpere som profil. Her sigter vi efter at lære dig alt det, du ikke lærer til undervisningen - men som kan hjælpe dig på vej mod drømmejobbet!

Vi ved nemlig, at det kan være altafgørende på arbejdsmarkedet, at du kan kombinere din teoretiske viden med helt håndgribelige og praktiske skills.

Vi tilbyder her en række af inspirerende workshops indenfor både vores konkrete forretningsområder og mere generelle værktøjer til arbejdslivet, der alle giver dig mulighed for at udvikle dig personligt og som kandidat på arbejdsmarkedet. Går du aktivt til værks i disse vil du uden tvivl komme til at shine.

Du kan se et udsnit af vores workshops her:

 • Introduction to Problem Solving

 • The Problem Solving Toolbox - Advanced

 • Full Engagement Leadership

 • Digital Marketing & Content

 • Sales & Personal Impact

 • Cand Development Day

Certificeringer

Foruden workshops i et hav af afskygninger, tilbyder vi også et stærkt udbud af fagspecifikke certificeringer. Disse indebærer  i alt fra Business intelligence til salg og digital marketing. Her kan du finde din indre nørd frem og for alvor dykke ned i et område - og komme klogere ud på den anden side!

Vores certificeringer er udviklet i samarbejde med eksperter på hvert område, hvilket også er med til at garantere, at du får den mest relevante viden og redskaber indenfor feltet. For os er det et win, når vores studerende lærer og vokser!

Du kan se et udsnit af certificeringerne her:

 • Digital Marketing Specialist

 • Economic Consulting

 • Core Consulting Skills

 • Business Intelligence

 • Sales & Pitch Training

Er du klar til at skabe et unikt CV?

Start din ansøgning nu. Det tager 10-15 minutter. Du kan altid genoptage ansøgningen, hvis du ikke bliver færdig.

Få et kig bag facaden hos Cand