Guide

Tre grunde til du skal have et studiejob, mens du studerer

Der er mange grunde til, at det er en god idé at have et studiejob, mens du er studerende. Vi har samlet tre af dem i det her blogindlæg.

Guide

Derfor fastansætter ledere kandidater med relevant erhvervserfaring

Studiejobbet er den hurtigeste og sikreste vej til fuldtidsjobbet. Virksomhedsledere er vilde med studerende, der har haft et studiejob. Det er der flere årsager til. Relevant erhvervserfaring er én af dem.

Guide

Studiejob sikrer studerende højere startløn i fuldtidsjobbet

Studiejobbet giver dig et større økonomisk råderum, mens du er studerende. Men det sikrer dig faktisk også en højere løn i det første fuldtidsjob og lægger fundamentet for din lønudvikling resten af din karriere.

Guide

Hvad er et relevant studiejob?

Grundlæggende er alle studiejobs relevante, fordi du lærer, hvordan det er at have et arbejde. MEN der er forskel på et studiejobs relevans - og hvad der netop er det rigtige studiejob for dig.

Guide

Den ultimative guide: sådan finder du et studiejob

Synes du også, det kan være svært at finde et studiejob? Fortvivl ej. Cand har nemlig udarbejdet den ultimative guide til dig, der leder efter et studierelevant job.

Insights

Studerende udfordrer arbejdsgangen hos KS Gruppen – og det er sundt!

Studerende gør en forskel i optimeringen af KS Gruppens marketinginitiativer. Lærke og Nikoline igangsætter og eksekverer på taktiske initiativer, som ellers bare ville have været post-its på opslagstavlen.

Insights

Studerende skal have forståelse for deres kompetencer. Det kræver, de kan sætte ord på dem

Kompentenceafklaring, værdiskabelse og karriererefleksioner. Det var agendaen, da Thomas, Cands Head of Talent Management, besøgte OK's hovedkontor i Viby J for at afholde karriereworkshop for OKs praktikanter og salgstrainees.

Insights

Villy er i praktik i sit studiejob: "Det giver mig mulighed for at arbejde mere projektorienteret"

I februar 2022 blev Villy Olsen ansat som marketingkoordinator hos Iterator IT i Aarhus, et af Danmarks førende IoT-udviklingshuse. Det er også her, han lige nu er i gang med sit praktikforløb. Et forløb der giver ham mulighed for at fordybe sig endnu mere i sine arbejdsopgaver.

Insights

Iterator IT ansatte deres marketingafdeling gennem Cand

I februar 2022 ansatte Iterator IT i Aarhus en studentermedhjælper til at varetage deres marketingafdeling. Vi har talt med Emil Skjold Andersen, Kommerciel Chef hos Iterator, om, hvordan ansættelser af studerende giver Iterators øvrige medarbejdere mulighed for at gøre det, de er gode til.

Insights

ITSecurity sparer tid og ressourcer, når de ansætter studerende gennem Cand

For tre år siden ansatte ITSecurity i Aalborg deres første studentermedhjælper. Hos ITSecurity fungerer det nemlig godt at have mulighed for at ansætte studerende, når der mangler hjælp og kompetencer til områder, der ikke kræver en fuldtidsmedarbejder.

Insights

Cand Professionals - alt det en karrierepartner kan være!

Netværket i Cand Professionals giver mulighed for både at fastholde og at skabe værdifulde relationer i et karrierefremmende fællesskab.

Insights

Troldtekt skaber rum til unge medarbejdere

Til trods for de mange år som frontfigur på markedet er Troldtekt som arbejdsplads bestemt ikke gammeldags. Faktisk er de i stedet et perfekt eksempel på, hvordan det rigtige match mellem en gæv studerende og en inkluderende virksomhedskultur kan skabe stor værdi for begge parter!

Insights

HR-chefen i Lagkagehuset ser inklusion og integration som altafgørende for succes med studentermedhjælpere

Nutidens studerende er generelt ivrige for at lære, nysgerrige på omverdenen og præget af gåpåmod, når de bliver stillet overfor nye udfordringer. Til trods for dette, er der ingen tvivl om, at man som leder kan gøre meget for at hjælpe sin studentermedhjælper i gang og sikre de gode resultater. Men hvad? Det har vi taget en snak med Lagkagehusets Head of People, Jon Skålerud om.

Insights

Sådan får du gode vaner i dit arbejdsliv

Det seneste år har budt på nye udfordringer og forhindringer i mange danskeres arbejdsliv. Men uanset om du arbejder hjemmefra, studerer eller går på job, kan dét at gøre aktive overvejelser om dine arbejdsvaner bidrage til at gøre dine dage mere effektive og rare mentalt. Men hvordan?

Insights

Hos webCRM løfter Cand-team marketingsindsatsen via nye input

Da webCRM skulle lægge en plan for deres tilgang til marketing, lagde de vægt på fleksibilitet, eksekvering og åbenhed. De havde helt simpelt brug for nye kræfter, der var villige til at lære-, afprøve- og teste af undervejs. Af den grund ansatte de en studerende. Og som tiden gik, blev én til to. Men hvad bringer det med sig at have et Cand-team ansat?