Insights

Studerende er en skalerbar ressource, der giver nye øjne på organisationen

Vi har talt med Claus Madsen, Salgschef hos Odense Boldklub, om, hvordan studerende er en skalerbar ressource, der bidrager med specialkompetencer indenfor et specifikt område og også skaber nye indsigter og frigiver ressourcer hos de øvrige medarbejdere.

Insights

Cand x Talents Unlimited: Sådan styrker vi talentudvikling af studerende

Cand har indgået et partnerskab med Talents Unlimited omkring implementering af deres TT38-talenttest i Cands talentforløb for studerende. TT38-testen er et værktøj, der styrker talentudvikling- og håndtering af unge talenter.

Insights

Museum Kolding ansatte to studerende, da de manglende en barselsvikar

Museum Kolding ansatte i maj to Cand-studerende til økonomiafdelingen. Vi har talt med Majken Østerby Christiansen, der er administrationschef og ansvarlig for HR, om overvejelserne og beslutningen omkring at ansætte studerende i et barselsvikariat.

Insights

Sådan kan studerende styrke din virksomheds ESG-Rapportering

Opdag hvordan studerende kan være din virksomheds hemmelige våben i ESG-rapportering. Fra at indsamle data og beregne CO2-udslip til at dykke ned i kompleks lovgivning, kan de forvandle din virksomheds bæredygtighedsindsats.

Insights

Studerende gør en forskel for planeten og for bundlinjen

Opdag, hvordan unge studerende bliver drivkraften bag forandring – for både planeten og din virksomheds bundlinje. I vores seneste indlæg udforsker vi den stærke passion hos den yngre generation for ESG og bæredygtig omstilling og deler eksempler på, hvordan deres engagement bliver til konkret handling.

Insights

Virksomheder mangler viden og kompetencer til at løfte ESG opgaver - studerende er en oplagt løsning 🌱

Er din virksomhed klar til ESG-eksplosionen? Opdag, hvordan studerende kan være nøglen til at møde fremtidens udfordringer inden for bæredygtighed.

Insights

Cand lancerer ny ESG- og bæredygtighedscertificering i samarbejde med rådgivningshuset Transition 🌱

Udforsk vores nye ESG- og bæredygtighedscertificering, som er lavet i samarbejde med Transition. Få et glimt af de spændende moduler, der vil forme fremtidens bæredygtige forretning.

Guides

Disse fokuspunkter skal du være opmærksom på, når du onboarder unge mennesker

Onboarding er vigtigt for alle nye medarbejdere. Der er alligevel nogle særlige punkter, du skal være opmærksom på, når du onboarder unge medarbejdere i din virksomhed.

Guides

Tjekliste: Det her skal du have styr på, inden din medarbejders første arbejdsdag

Du skaber et bedre onboardingforløb for din nye medarbejder, når du forbereder det i god tid. Der er mange ting at holde styr på. Vi har lavet en tjekliste til dig i det her indlæg.

Guides

De største faldgruber i onboardingen af nye medarbejdere

I det her indlæg får du indsigt i de typiske årsager til, at onboarding går galt, så du undgår at lave samme fejl.

E-bøger

Den ultimative guide: Sådan finder du et relevant studiejob

Synes du også, det kan være svært at finde et studiejob? Fortvivl ej. Cand har nemlig udarbejdet den ultimative guide til dig, der leder efter et studierelevant job.

Guides

Studiejob sikrer studerende højere startløn i fuldtidsjobbet

Dit studiejob sikrer dig en højere løn i dit første fuldtidsjob og lægger fundamentet for lønudviklingen resten af din karriere.

Guides

De fem bedste kanaler til at finde studiejobbet

Ledige studiejobs bliver slået op mange forskellige steder. Vi har i det her indlæg samlet fem populære kanaler.

Insights

Cand Professionals - alt det et karriere-netværk kan være!

Netværket i Cand Professionals giver mulighed for både at fastholde og at skabe værdifulde relationer i et karrierefremmende fællesskab.

Insights

Inklusion og integration er afgørende for succes med studerende

Studerende er ivrige for at lære, nysgerrige på omverdenen og præget af gåpåmod. Alligevel kan du som leder gøre meget for at hjælpe din studentermedhjælper godt i gang.

Insights

Studerende er ung og kvalificeret arbejdskraft

Hos Troldtekst skaber det rigtige match mellem studerende og en inkluderende virksomhedskultur stor værdi - for begge parter.

Guides

Et godt onboardingforløb sikrer fastholdelse af nye medarbejdere

Onboarding er mere end oplæring. I det her blogindlæg får du indsigt i, hvordan du sikrer, at din nye, unge medarbejder får en god start i jobbet.

Insights

It's IT sparer tid og ressourcer, når de ansætter studerende gennem Cand

Hos it's IT fungerer det godt at have mulighed for at ansætte studerende, når der mangler hjælp og kompetencer til områder, der ikke kræver en fuldtidsmedarbejder.

Insights

Iterator ansatte deres marketingafdeling gennem Cand

Iterator IT ansatte en studentermedhjælper til at varetage deres marketingafdeling, fordi stillingen krævede en profil, der forstod marketing, sociale medier og annoncering. Og det gør studerende.

Insights

Lærke og Nikoline optimerer KS Gruppens marketinginitiativer

Studerende hos KS Gruppen gør en forskel, fordi de igangsætter og eksekverer på taktiske initiativer, der ellers ville have været post-its på opslagstavlen.

Insights

Praktik i studiejobbet giver studerende mulighed for at arbejde projektorienteret

Villy er studentermedhjælper hos Iterator IT, hvor han også har taget sit praktikforløb. Et forløb der giver ham mulighed for at fordybe sig endnu mere i sine arbejdsopgaver.

Guides

Hvad er et relevant studiejob?

Grundlæggende er alle studiejobs relevante, fordi du lærer, hvordan det er at have et arbejde. MEN der er forskel på et studiejobs relevans - og hvad der netop er det rigtige studiejob for dig.

Guides

Hvad kan du forvente i løn som studentermedhjælper?

Lønnen i et studiejob har betydning. Læs mere om, hvad du kan forvente at få i løn som studentermedhjælper i det her blogindlæg.

Guides

Ansæt studerende som en fremtidsinvestering i din virksomhed

Ansættelser af unge medarbejdere har mange fordele. Derfor skal du tænke ungt, når du rekrutterer nye medarbejdere.

Guides

10 råd der sikrer, at jobsamtalen bliver en succes

Vi samlet 10 gode råd, der klæder dig på til jobsamtalen, så du er sikker på at lande studiejobbet.

Guides

Tre gode råd til dit CV

Dit CV giver dig chancen for at gøre et godt førstehåndsindtryk. I det her indlæg får du styr på, hvordan du laver et CV, der ligger øverst i ansøgningsbunken.

Guides

Sådan skriver du en god jobansøgning

Din ansøgning er det første, en potentiel arbejdsgiver ser. I det her blogindlæg får du syv tips, der sikrer, at din din ansøgning er knivskarp.

Guides

Find dine styrker med Cands kompetenceguide

Det kan være svært at vurdere, hvad du kan bidrage med i et studiejob. Vi har udviklet en kompetenceguide, der hjælper dig med at identificere dine kompetencer.

E-bøger

Sådan onboarder du studerende i din virksomhed

Cand har lavet en guide til, hvordan du onboarder unge medarbejdere i din virksomhed. Et godt onboardingforløb sikrer nemlig din nye medarbejder en god start i jobbet.

Guides

Relevant erhvervserfaring sikrer dig fuldtidsjobbet

Studiejobbet er den hurtigeste og sikreste vej til fuldtidsjobbet. Virksomhedsledere er vilde med studerende, der har relevant erhvervserfaring.

Guides

Derfor skal have et studiejob, mens du studerer

Der er mange grunde til, at det er en god idé at have et studiejob. Vi har samlet tre af dem i det her blogindlæg.

Insights

Derfor er kompetenceafklaring er vigtigt for studerende

Kompentenceafklaring, værdiskabelse og karriererefleksioner. Det var agendaen, da Thomas Striboll-Bjærge, Cands Head of Talent Management, besøgte OK's hovedkontor for at afholde karriereworkshop for OKs praktikanter og salgstrainees.

Insights

Tag stilling til dine arbejdsvaner og skab en bedre arbejdsdag for dig selv

Uanset om du arbejder hjemmefra, studerer eller går på job, kan dét at gøre aktive overvejelser om dine arbejdsvaner bidrage til at gøre dine dage mere effektive.

Insights

Cand-team løfter marketingsindsatsen hos webCRM

Hos webCRMs lægger man vægt på fleksibilitet, eksekvering og åbenhed og kræfter, der er villige til at lære. Derfor ansætter de studerende.