Sådan er
ansøgningsprocessen.

Du kan læse mere om processen herunder. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og møde dig.

Vi glæder os til at møde dig til en samtale til vores "get-to-know-you" event

Sådan er processen

Du er garanteret en samtale i Cand. Vi vil nemlig gerne møde dig og lære dig at kende. Brug 15 minutter på ansøgningsflowet, så står vi klar til at møde dig.

1

Start ansøgningsflowet

Det er nemt! Udfyld informationerne i ansøgningsflowet. Herefter vælger du en by og et tidspunkt for en samtale, der passer dig. Vi kalder eventet "Get-to-know-You".

2

Mød os til en samtale

Du får en præsentation af Cand og bliver inviteret ud til en personlig samtale, hvor vi lærer dig at kende. Som en del af dit første møde med Cand skal du svare på en personlighedsanalyse, en kort motivationsøvelse og en mini-caseopgave. Varighed: 2,5 time.

3

Bliv matchet med et studiejob

Hvis der er et godt fit mellem dig og Cand, bliver du onboardet og ansat som konsulent i Cand. Vi finder lynhurtigt et studiejob til dig hos en af vores samarbejdsvirksomheder.

Vil du høre mere om dit første møde med Cand?

Når du færdiggør din ansøgning, kan du tilmelde dig et "Get-to-know-you" event. Nedenfor kan du læse mere om, hvad du kan forventet af dette event.

Thomas præsenterer programmet for vores "Get-to-know-you" workshop, så du kan føle dig tryg og godt klædt på til dit første møde med Cand

1. Velkommen & præsentation af Cand

Du bliver taget godt imod af én fra vores team. Vi præsenterer Cands koncept for dig og andre studerende, som har tilmeldt sig eventet samme dag.

2. Personlig samtale

Efter præsentationen af Cand bliver du inviteret ud til en personlig samtale, hvor vi lærer dig at kende (ca. 20-30 min.). Vi vil gerne høre om dine erfaringer, interesser og motivation. Det er også en mulighed for at få besvaret dine spørgsmål omkring Cand.

3. Mini-opgaver

For at lære dig endnu bedre at kende, skal du udfylde en kort personlighedsanalyse, en mini-motivationsøvelse og en lille case. Du skal ikke være bange for denne del. Vi ønsker blot at lære dig og dine interesser at kende, så vi kan finde ud af, om vi har et studiejob, der matcher dig (ca. 60 minutter i alt).

4. Tak for i dag

Efter et par timer i godt selskab siger vi tak for i dag. Du får feedback på din samtale indenfor 14 dage, hvorefter du bliver inviteret ind i Cand, eller får et konstruktivt afslag med inputs til områder, som du kan arbejde videre med.

Se feedbacken fra tidligere ansøgere

"Meget velstruktureret og super behageligt format!"

— Ansøger

Feedback

"Celine fra Cand var super behagelig. Hun fik meget hurtigt skabt et trygt rum at tale i og mulighed for at stille uddybende spørgsmål"

— Frederikke

Feedback

"Virkelig åbne og meget professionelle samtaler"

— Julie

Feedback

"Det fungerede rigtig fint med opdelingen af gruppeoplæg, test og individuel samtale"

— Peter

Feedback

"Mette Marie fra Cand var åben og imødekommende. Hun stillede relevante spørgsmål som gjorde, at jeg virkelig kunne vise, hvem jeg er."

— Pernille

Feedback

Send din ansøgning nu

Det tager 10-15 minutter at gennemføre ansøgningen. Du kan altid genoptage ansøgningen, hvis du ikke bliver færdig med det samme.