Insights

Cand lancerer ny ESG- og bæredygtighedscertificering i samarbejde med rådgivningshuset Transition 🌱

Skrevet af Casper Skjold Nielsen

Vi præsenterer stolt vores nye ESG- og bæredygtighedscertificering, udviklet i samarbejde med eksperter fra Transition. Denne certificering gør Cands studerende i stand til at hjælpe virksomheder ESG-opgaver og implementerer en bæredygtig forretningsstrategi.

I dette indlæg kan du bliver klogere på indholdet i certificeringen og vores samarbejdspartner, Transition.

Modulerne i certificeringen:

  1. Introduktion til ESG og Bæredygtighed: Få en dybdegående forståelse af, hvad ESG og bæredygtighed indebærer, og hvorfor det er afgørende for fremtidig forretningspraksis.

  2. Hvorfor er bæredygtighed vigtigt: Opdag betydningen af bæredygtighed i dagens erhvervsliv og dets indvirkning på virksomheders langsigtede succes.

  3. Lovgivning, Krav og Direktiver: Dyk ned i det komplekse landskab af regler og direktiver, inklusive EU Green Deal, CSRD, ESRS, EU Taxonomien og CSDD, der styrer ESG-praksis.

  4. ESG Rapporter: Lær, hvordan man skaber en effektiv ESG-rapport og analyserer eksempler fra Transition for at forstå, hvad der gør en god rapport.

  5. Klimaregnskabets Scope 1, 2, 3: Undersøg de forskellige omfang af klimaregnskabet og hvordan de relaterer sig til ESG.

  6. Cirkulær Økonomi: Opdag metoder til at implementere cirkulær økonomi i din virksomhed for at reducere affald og ressourceforbrug.

  7. Reduktionsmuligheder og Handleplaner: Identificer potentielle reduktionsmuligheder og udvikl praktiske handleplaner for at opnå bæredygtige mål.

  8. Brugen af Tredjepartscertificering: Undersøg fordelene ved at bruge tredjeparts certificeringer for at validere din virksomheds bæredygtighedspraksis.

  9. Ansvarlig kommunikation om bæredygtighed: Lær at kommunikere din virksomheds bæredygtighedsindsats ærligt og undgå greenwashing.

  10. Cases med Studerende: Få indblik i, hvordan studerende arbejder praktisk med ESG i samarbejde med virksomheder.

Hvem er Transition? Og hvorfor er de eksperter på området?

Transition har siden 2015 rådgivet omkring bæredygtighed, cirkulær økonomi, energi, ESG, klima og indeklima. De er eksperter i at guide organisationer gennem deres bæredygtighedsrejse. Derfor har de også været de helt rigtige partnere at udvikle denne certificering sammen med. Du kan læse mere om Transition her.

Sådan ansætter du en studerende i din virksomhed til ESG og bæredygtighed

Er du klar til at starte din bæredygtighedsrejse? Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at skabe en bæredygtig fremtid ♻️

Telefon: 70 20 55 88
Mail: udvikling@cand.dk