Insights

DØK Foreningens karrieredag 2024: “En aften med udsigt til fremtiden”

Skrevet af Laura Asgeir Berg

DØK Foreningens karrieredag 2024: “En aften med udsigt til fremtiden” 

I april deltog Cand i DØK-foreningens karrieredag 2024 for bachelor- og kandidatstuderende. DØK er en forening for HA(it.)-studerende på Copenhagen Business School. Studenterforeningen havde arrangeret en aften under overskriften: “En aften med udsigt til fremtiden”.  Karrieredagen foregik på SOHO i Kødbyen, hvor der var virksomhedsoplæg, karriereudvikling og networking på agendaen. 


Mads Brun Tvarnø, formand for DØK, fortæller: 

“Det var et virkelig vellykket og fedt event - og som studenterforening er vores samarbejde med virksomheder altafgørende for vores virke. Det, at vi kan introducere vores studerende for vores samarbejdspartner, er givende for alle.” 


DØK havde inviteret forskellige virksomheder, som alle er førende indenfor teknologi eller rådgivning. Der var virksomhedsoplæg fra Invixo Consulting Group A/S, BCG Platinion og Cand. Derudover skulle fagforeningen IDA også have deltaget, men måtte desværre aflyse og bidrog derfor til eventet på anden vis.  


Virksomhederne fik mulighed for at præsentere de studerende for deres daglige arbejde, virksomhedens kultur - og ikke mindst give indsigt i fremtidige job- og udviklingsmuligheder indenfor branchen. 

Et vigtigt samarbejde med studenterforeningerne 

Der er mange gode grunde til at deltage i en karrieredag. For Cand handler det om vigtigheden af det gode samarbejde med studenterforeninger på uddannelsesinstitutionerne - i det her tilfælde CBS. 

Henriette Thorup, Cands Talent Manager i København, uddyber, at samarbejdet med DØK netop giver Cand mulighed for at møde og tale med studerende fra relevante uddannelser og på den måde komme tættere på de studerendes tanker omkring arbejdsliv og karrieremuligheder. 


Det er et perspektiv, som Mads Brun Tvarnø, formand for DØK, også fremhæver som en årsag til, at DØK arrangerer og afholder ‘karrieredage’: 


“Jeg synes, det er vigtigt, at studerende hører om så mange forskellige virksomheder som muligt for bedre at kunne finde ud af, hvilken retning de selv har lyst til at gå i.”


Karrieredagen er en mulighed for at oplyse de studerende omkring forskellige karrieremuligheder. Et arrangement som DØKs karrieredag er netop en lejlighed til at give studerende de nødvendige forudsætninger for at tage stilling til mulighederne, når de træder ind på arbejdsmarkedet.  

Gode muligheder for at møde en fremtidig arbejdsgiver

Line Skov, Cands Partner Relations Manager i København, præsenterede de studerende for talentudviklingsmiljøet og de jobmuligheder, som Cand tilbyder studerende. Oplægget fokuserede derudover på, hvordan studerende lander et relevant studiejob. 

Mads Brun Tvarnø, formand for DØK, lægger særligt vægt på, at Cands deltagelse i karrieredagen bidrog med relevant viden om at få sit første studiejob og indsigt i mulighederne for at arbejde i en SMV, som ofte bliver glemt i jagten på studiejobbet. 

Det er netop til de her karrieredage, at der er gode muligheder for at møde og netværke med potentielle fremtidige arbejdsgivere. Cand takker i hvert fald DØK Foreningen for muligheden for at være en del af et gennemført og relevant netværksarrangement for studerende. Kæmpe fornøjelse!