Insights

Iterator ansatte deres marketingafdeling gennem Cand

Skrevet af Laura Asgeir Berg

Cand er et rekrutteringsbureau, der hjalp os med at finde en studentermedhjælper

Iterators marketing varetages af et eksternt marketingbureau. Og i den forbindelse var der brug for en medarbejder, der kunne koordinere samarbejdet omkring marketingindsatsen. Stillingen krævede ikke en fuldtidsmedarbejder, men en profil der forstod marketing, sociale medier og annoncering.

Emil Skjold Andersen fortæller, at Iterator først undersøgte mulighederne for selv at rekruttere studerende. ”I forbindelse med rekrutteringsarbejdet fornemmede vi, hvordan Cand har godt fat i dygtige, talentfulde studerende. De studerende, der søger mod Cand, brænder for deres fag, og det skinner i gennem”.

For Iterator er Cand et rekrutteringsbureau, der hjalp med at finde den rigtige studentermedhjælper til marketingafdelingen. Emil Skjold Andersen uddyber, ”Vi blev præsenteret for to relevante kandidater, hvor vi valgte at gå med Villy Olsen, der er i gang med en kandidat i International Business på Aarhus BSS på 9. semester”.

Villy ER Iterators marketingafdeling 

I februar 2022 startede Villy som marketingkoordinator hos Iterator, hvor han, som Emil Skjold Andersen beskriver det, udfylder en position, så det ikke er nødvendigt at ansætte en fuldtidsprofil. ”Villy ER Iterators marketingafdeling. Han er ansvarlig for alt, der vedrører vores marketing”. Og det fungerer godt.

”I den periode, Villy har været ansat hos os, har vi skiftet marketingbureau. Villy bærer en stor del af fortjenesten for, at det skifte gik så gnidningsfrit”.

Udover at koordinere møder med det eksterne marketingbureau, udarbejder Villy også selv al content til Iterators sociale medier. Villy er selvkørende og strukturerer i et stort omfang sine arbejdsopgaver, men han går samtidigt åbent ind til de opgaver, vi stiller ham. ”Villy har for eksempel udarbejdet en e-bog omkring IoT og bæredygtighed. I forbindelse med sådan en opgave, fortæller jeg ham hvilken retning, han skal gå i, men det er hans opgave at indsamle relevante kilder, så han kan skrive de faglige artikler, vi deler med vores kunder”, fortæller Emil Skjold Andersen.

Ansættelser af studerende giver stabilitet i virksomheden

Ansættelsen af en studerende i marketingafdelingen har givet Iterators øvrige ansatte rum til at gøre det, de er gode til. Emil Skjold Andersen har for eksempel selv siddet i Iterators marketingafdeling og udarbejdet content. Det var dog kun en midlertidig løsning. ”Det er ikke der, min interesse og mit fokus ligger. Både Casper (red. CEO & Partner), og jeg er meget kreative mennesker. Med Villy ansat som studentermedhjælper i marketing, får vi den stabilitet og ro, vi har brug for, så vi kan gøre det, vi er gode til”, afslutter Emil Skjold Andersen.