E-bøger

Sådan onboarder du studerende i din virksomhed

Skrevet af Laura Asgeir Berg

Cands onboardingguide til virksomheder der ansætter studerende

KLIK HER FOR AT DOWNLOADE GUIDEN

Cand har lavet en guide til, hvordan du onboarder unge medarbejdere i din virksomhed og giver dem en god start på jobbet. 

Følger du guiden, så sikrer du, at din nye medarbejder hurtigt bliver selvkørende, værdiskabende og føler sig som en del af dit team. Det er vigtige parametre for dine medarbejderes trivsel og fastholdelse - også over tid. 


Guiden bygger blandt andet på vores egne erfaringer fra Cand. Vi har gennem de sidste 8 år arbejdet med rekruttering, onboarding og fastholdelse af unge mennesker. Det er altså erfaringer fra det onboardingforløb, vi har udviklet til Cands egne studerende, og som flere end 2.000 studerende har gennemgået, og så er det erfaringer fra onboarding af flere end 1.000 studerende hos vores kunder.

Guidens opbygning 

Den første halvdel af guiden fokuserer på, hvad onboarding faktisk er, og hvorfor det er vigtigt at have fokus på, når du ansætter nye medarbejdere. Guiden har et særligt fokus på onboarding af unge mennesker og de typiske fejl, mange begår i forbindelse med onboarding.

Guidens sidste halvdel er mere praktiskorienteret og fokuserer på de tre nøglefaser i et onboardingforløb, og hvad du skal gøre i den enkelte fase.

Guiden giver dig unik og gratis adgang til en række af Cands egne værktøjer og skabeloner, som du kan bruge i dit eget arbejde til at sikre, at du har styr på alle dele af onboardingprocessen.


God fornøjelse og god onboarding. Du finder guiden her.