Insights

Virksomheder mangler medarbejdere til at løfte ESG-opgaven - lad studerende være løsningen!

Skrevet af Casper Skjold Nielsen

Fremtidens udfordringer kræver løsninger i dag! Når vi læser de danske erhvervsmedier og gransker tal fra Dansk Industri og Jobindex, er det tydeligt, at antallet af job indenfor ESG (Environmental, Social, and Governance) og bæredygtighed er allerede eksploderet. Denne vækst følger i kølvandet på de nye EU-lovgivninger, der påvirker hele det danske erhvervsliv.

Men en udfordring truer: Der er mangel på medarbejdere med de nødvendige kompetencer til at tackle dé her opgaver.

Cand klæder fremtidens medarbejdere på til at løse ESG-opgaverne i erhvervslivet

I Cand har vi besluttet at investere i fremtidens medarbejdere – nemlig studerende, der allerede i dag kan bidrage til at løse udfordringerne inden for ESG og bæredygtighedsrapportering. Studerende skal have muligheden for at være med til at forme ESG-arbejdet i dansk erhvervsliv. Derfor har vi lanceret en ESG- og bæredygtighedscertificering, så vi kan klæde vores studerende endnu bedre på til at hjælpe endnu flere danske virksomheder med at ansætte studerende, der kan varetage arbejdet med ESG.

Casper Skjold Nielsen, Partner i Cand, udtaler:

"De nye lovgivninger på ESG- og bæredygtighedsområdet igangsætter en kraftig omstilling i dansk erhvervsliv. Selvom lovgivningen først træder i kraft i løbet af de kommende år, så mærker vi hos Cand allerede nu efterspørgslen hos vores samarbejdspartnere. Mange virksomheder står netop overfor udfordringen med at skaffe den nødvendige viden og de rigtige kompetencer til at håndtere ESG-opgaverne. Og her ser vi selvfølgelig studerende som en oplagt løsning.

Det er naturligvis en forretningsmulighed for os, men det handler lige så meget om at kunne give virksomhederne adgang til dygtige studerende, der kan løfte opgaven og som brænder for dette område".

Ansæt studerende til at varetage din ESG-rapportering

Står du din virksomhed overfor at skulle igangsætte ESG-rapporteringen eller overvejer at forbedre din virksomheds bæredygtighedsindsats? Ræk endelig ud til os. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde og ansætte studerende, der kan din ESG-rejse.

Telefon: 70 20 55 88
Mail: udvikling@cand.dk

Du finder mere viden om unge og bæredygtighed:

*Cand surveys

*Dansk industri & Jobindex: https://www.danskindustri.dk/di-business/arkiv/nyheder/2022/12/esg-eksplosion-i-danske-jobopslag/ 

*Deloitte: https://www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/dk/Documents/human-capital/Deloitte-Millennials-Gen-Z-Survey-2022-Denmark.pdf