Presse

"Glem generationstanken. Et menneske er mere end en generation"

Kategorisering af og tilpasning til specifikke generationer er en alt for simplificerende og i værste fald biasskabende tilgang til mennesker. Der er langt bedre evidens for, at eksempelvis personlighed, alder og opvækst kan forklare, hvorfor vi er forskellige som mennesker. Læs Cand's artikel i Dansk HR her.

“Working for an SME doesn’t always mean working for a small, local business.”

CBS WIRE: Working in a student job increases the chances of employment right after graduating. But sometimes, CBS students are too eager to start early and may focus on prestigious companies rather than relevant tasks in their search. SMEs can offer different opportunities and more responsibility.

"If you work at an SME, you are not a member of the marketing department – you ARE the marketing department.”

CBS WIRE: Small and medium sized businesses are unexploited territory when it comes to creating more relevant student jobs, claims Co-Founder Casper Skjold Nielsen. Through his business Cand, he connects SMEs and students, and CBS student Caroline Kamp Iversen is one of 500 who landed jobs at SMEs.

Aarhusiansk vikarbureau for studerende har vokseværk

Aarhus Stiftstidende & Erhverv Danmark: Talent Management-bureauet Cand med base i Aarhus har fordoblet omsætningen på et år. Nu er målet at skabe et landsdækkende bureau.

“Man skal kunne finde ro i at have ondt i maven og finde ro i at have et ansvar. Man har lige pludselig en forpligtigelse over for nogle mennesker, som jeg ikke oplevede ved selv at være på arbejdsmarkedet. Det er pissefedt at være selvstændig, fordi man kan skabe en masse gode relationer, men det er også hårdt, for det kan gøre ondt, når noget ikke lige lykkes, siger Martin Lie om arbejdet med at være chef for en række ansatte i virksomheden Cand, som han driver sammen med Casper Skjold Nielsen.”

Ny forretningside: Lej en akademiker uden at holde i hånd

Nordjyske Medier: Den nordjyske virksomhed, Cand, oplærer, aflønner og rekrutterer akademikere, som de lejer ud til studiejobs

Delebil skal hjælpe unge i studiejob

TV2 Nord: Cand har indgået samarbejde med adskillige partnere om en delebil, der skal hjælpe studerende i Aalborg med at komme til og fra deres studiejobs og skabe tættere forbindelser til erhvervslivet.

Nomineret til EY Entrepreneur of the Year 2019 – Start up

EY: Cand er nomineret i kategorien Start-up for unge virksomheder med et stort potentiale og drive. Entrepreneurerne er kendetegnet ved at have et stort ambitionsniveau, gennemslagskraft og en sjælden grad af iværksætterånd. Denne anerkendelse er vi meget stolte af.

Fuld fart frem: Studerende kan låne gratis delebil i Aarhus

TV2 Østjylland: Rekrutteringsvirksomheden Cand stiller en bil til rådighed for studerende, så de kan komme på arbejde.

Iværksættere stiftede firma midt i studierne - nu kan de rulle det ud i hele landet

Finans.dk: En sekscifret investering sætter skub i samarbejde mellem Cand og henholdsvis Syddansk- og Aalborg Universitet.

To iværksættere har lavet et rekrutteringsfirma, der gør det lettere at hyre studerende fra universitetet

Ida er akademiker og lejet ud til et autoværksted