Background icons

Find det rigtige studiejob for dig og din karriere

Operations & logistics

Et studiejob i operations & logistics er en oplagt mulighed hvis du ønsker erhvervserfaring inden for området, mens du stadig går på studiet. Hvis du har gode indsigter i værdikæder og har lyst til at hjælpe med at optimere en virksomhed, så er et studiejob gennem Cand en god måde at få brugt den viden i praksis. Det er en unik mulighed for at få indflydelse og ansvar allerede som studerende, og det er erfaringer som kan være brugbare når du skal finde et fuldtidsjob.

Succeshistorier med Cand studerende, der arbejder med operations & logistics

Djacko

Djacko hjælper Epoka A/S med at se muligheder og optimere værdikæder

Skab en Cand.Career inden for operations & logistics

Hvilke arbejdsopgaver kan jeg få med et studiejob i operations & logistics?

Som studerende har du den nyeste viden, også når det gælder værdikæder, og derfor er din teoretiske ekspertise og nye blik på en virksomhed en eftertragtet ressource. Du kan blandt andet få mulighed for at optimere i flere dele af værdikæden som eksempelvis indkøbsstrategier eller strukturering af distribution. Du vil kunne få mulighed for at give dit bidrag til hvor og hvordan der kan optimeres for at skabe gode resultater.

 

Eksempler på arbejdsopgaver i operations & logistics:

 • Optimering af indkøbsstrategien

 • Optimering af lageret

 • Kortlægning og effektivisering af arbejdsprocesser

 • Implementering af optimeringsmuligheder

 • Opdatering af indkøbs- og lagerparametre i IT systemet

 • Optimering af budgetterings- og forecastingprocessen

  • Udtræk af data og import til Excel

  • Analyse og modellering af data i Excel

  • Opdatering af års- og kvartalsbudgetter

 • Ad hoc-opgaver – stort som småt, der løbende skal løses i forbindelse med projekterne


  Andre fordele for studerende i Cand

  Cand business academy er vores netværk af studerende, som udover at have mulighed for at få et job gennem Cand, også har adgang til en række af faglige grupper hvor der er mulighed for at sparre med hinanden. På den måde kan man altid række ud efter andre studerende som sidder i lignende stillinger og få hjælp, hvis man har brug for det. Cand tilbyder også et udvalg af forskellige workshop hvor du kan tilegne dig noget viden og nogle praktiske værktøjer, der kan hjælpe dig med at falde godt til i dit nye studiejob.

Start din ansøgning!

Start ansøgningsflowet. Det tager 10-15 minutter at gennemføre. Du kan altid genoptage ansøgningen, hvis du ikke bliver færdig.